sharky Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Ya pardon, mysql 'i rc lere koymayı unutmuşum :) 63 günden sonra reboot atınca, tabii mysql i çalıştırmayı unuttuk :) Şu anda düzelttim.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Soldat'Ta zaten şu anki haliyle Speed yapmak zor yani. Yani normal birine göre zor. Biz arkadaşla oynarken yaptı arkadaş , hemen makine anlayıp attı . Ethernass da aşırı lag oluyor anlamadım. biz arkadaşla kendi aramızda kurup oynuyoruz bağlanan max 15 ping.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 [Yaa herkes dio speed spped ne bu onu acıklarsanız gsl olcak cınku bana speed yapıosun dediler ne olduugu bile bilmiourum bari öreniim de yapmıım bi daha tabi yaptıysam[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar