Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kar yagıo abiiii

karakedi

Öne çıkan mesajlar

lol bu ne ya kacıncı gun hala azimle inatla kar yagıyo :)
super ama lapa lapa yagıyor. yılbasında o kadar tema yaptık yagmadı ya alacaan olsun diodum. şimdiye kısmetmiş. herkes forum temasını yılbası ozel yapsın bakkem. o kadar kasmışız zamanında ne alaka kar yagmıoki diodunuz alın size kar.

*! bole taş olursunuz işte adminlere bık bık ederseniz :P *[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Sosyal ağlarda paylaş

valla burada kar çoştu :)çok güzel yağıyor,hadi bi yarın da tatil yapalım :-P
göztepe/istanbul[hline]Hey you, are me, not so pretty,
All the world I've seen before me passing by,
Silent my voice, I've got no choice
All the world I've seen before me passing by,

[Bu mesaj daronm tarafından 24 Şubat 2003 10:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kafam girsin o kara benim be!

günlerdir imanım gevredi yollarda işe gelmek için sürünmekten.
zaten bütün haftasonu çalışmak yeteri kadar insanlık dışı bir durum, bi de işe gelmek için 04960946 dereden su getirmek çok iğrenç oldu doğrusu...

siz bir pazar (yazıyla "pazar") sabahı, işe gelmek için taksi ararken, 4. levent'in dağ başından bi numara küçük yollarında, karlara bata çıka 20 dakika donarak yürümek nedir bilir misiniz? hadi onu yaptın, başarılı olup da taksi bulunca gittiğin yer de ofis allah kahretsin be. ofise geldin, kalorifer yanıyo mu peki? hayır.

benim böyle hayata da, yağan kara da, çalışmak denen olgunun ta göbeğine de, böyle kadere de, kafam girsin!

tatil filan demeyin, kilitlerim allah canımı alsın, canım burnumda zaten be...
*!ruhi bunalım üzeri çeyrek porsiyon sinir krizi geçirmektedir*

[Bu mesaj Emaleth tarafından 24 Şubat 2003 10:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Emaleth, 24 Şubat 2003 10:33 tarihinde demiş ki:
benim böyle hayata da, yağan kara da, çalışmak denen olgunun ta göbeğine de, böyle kadere de, kafam girsin[Bu mesaj Emaleth tarafından 24 Şubat 2003 10:34 tarihinde değiştirilmiştir]

:D Yuh abi yok böle bi beddua :D[hline]Emaleth, 24 Şubat 2003 10:33 tarihinde demiş ki:
kafam girsin o kara benim be!

XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Olay güzel tatil falan yapiosun ama ben tatili arklarımala dışarda takılarak geçirmek istiom en azından beraber olmak istiom arklarımla ama o da olmuo ki.
3 gündür evde yim ve artık sıkıntıdan Bütün South Park bölümlerini çektim.

Sıkıntıdan CS bile yükledim yani o kadar :(

KAr sabah erise biz takılsak akşam eve geldiğimizde yağsaaa ve tatil olsa OLMAAAAAAZ mı? :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen akşam bi gaflette bulunup "Ulan şöle sağlam bi kar yağsada kız arkadaşımla uzun uzun buluşsak" diye dualar ettim.
Gerçi aynı okuldayız ama çok dışarı çıkamıoduk dersane fln , keşke etmez olaydım 5 gündür yüzünü göremiyorum ben levent dağlarında o kadıköy sapaklarında kaldık böle.. Okulda daha çok görüşüoduk yüzünü göremez oldum..
Bidaha kar duasımı.. TÖBEEE ! :)[hline]"başkalarının bilgileri ile bilgin olabilsek bile, ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz..." montaigne...
Sosyal ağlarda paylaş

sene... senelerden geçen sene azizim bir kar fırtınası kopmuş bizim köyde (Sibirya) ne sen sor ne ben söyleyeyim, neyse sormuş kabul ediyorum işte öyle böyle değil göz gözü görmüyor bir ara yanımdanm uçan siyah bir şey geçti, meğersem bizim kilisenin papazıymış bu. Bağırdım
"Babalar nereye uçuyorsun?"
"Cennete yavrum cennete!"
yaa işte Paticik forumnlarının değerli üyeleri daha ne biçim kar fırtınaları varmış...[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 24 Şubat 2003 13:30 tarihinde demiş ki:
babacum şaduman ağabey in yazılarını sen yazsana penguen de? :)[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu

şşştçaktırma ;)[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...