Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gelen--->Giden

zarek

Öne çıkan mesajlar

Bana en son yazdığı mesajda seni seviyorum ama ilişkimize biraz ara verelim diyen 4 gün sonra da başkasıyla çıkmaya başlayan kız arkadaşım. Ortak bi arkım vardı onla konuştuk. Aslında o açtı konuyu bende anlattım sadece... Beni sevdiğini söylediğini senden ayrılırsam başkasıyla çıkmam dediğini...

Gelen
"x'ya beni sevdigini soylemisti neden cikiyo demissin. neden bu problemini gidip baskalariyla cozmeye calisiyosun anlamadim.neyse ben seni sevdigimi soyledim ama daha sonra da seni iyi bir dost olarak gordugumu hata yaptigimi da söyledim, değil mi ? ama nedense bana karşı tavır aldın! her neyse bunu normal karşılayabilirim'ama senin de beni normal karsilaman gerekir. ben yanilgimi ortam degisikligine bağlıyorum' sen de biraz anlayışlı olursan sevinirim."

Giden
"aradığınız kisinin iletisime gecmek istemediği birisiniz. Muhtemelen nasil biri oldugunuzu fark etti. Lutfen artik atesle oynamayin yanarsiniz. Ayrıca unutmadan ekleyeyim ALLAH BELANI VERSİN"

anlayışmış gözümün önünde sevgilisiyle sarmaş dolaş, ne anlayışlı olcam ya ? neyin anlayışı ? bana bi akıl verin...

[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.

[Bu mesaj zarek tarafından 21 Kasım 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya senin yerine başkasını tercih edene bela okuma bela sana geri gelir sadece şöyle düşün,:

biri benim için ne hissediosa Allah ona 10 katını versin..

kimse için bela okuma o onun anlayışsızlığı demek anlamamış seni boşver kz mı yok[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

uheue ben bi yerden hatrladim bunnari...
aynen bnde bela okumustum..:D..
bela okumak cok zor bisey yani onu solemeden iice dusunmen gerekio..dusunmeden okumustum ben..ztn bi kere ole bise yaptim..
ama sonunda geciyo gidio..iki uzuluon aglion..sora gecio..yeniye baslion..
ole yane..sallaa..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir
ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir..

-------------------------------------------
meLtem says:
bak istersen sendn özür dilesin
meLtem says:
bn eşeim desin?;)
...ÕzeN¢... says:
i iiih...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
SeLDoM, 21 Kasım 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
ya senin yerine başkasını tercih edene bela okuma bela sana geri gelir sadece şöyle düşün,:

biri benim için ne hissediosa Allah ona 10 katını versin..

kimse için bela okuma o onun anlayışsızlığı demek anlamamış seni boşver kz mı yok

benimle oynaması ne olacak peki ? Seni seviyorum deyip daha sonra ben aslında seni dost olarak seviyormuşum demesi ? hiç vakit kaybetmeden başkasını bulması ? gözümün önünde hep sarmaş dolaş olmaları ? ne diyecektim ya ? ne anlayışı arkadaşım ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

@seldom
haklisin aslnda sende...ama olay a$mi$ biras..senin dediginden de a$mi$..onun yerine baskasini tercih etme deil..direk oynanmi$ yani..

@zarek
gusel bela okumussun onu solim:D
ama kasma bu kdr bnce..inan bna degmicegini anniosun..
sora da bu kdr kastigina pisman oluosun..yani..ne diim..bnm icin ole..uzulme..sdc degmezmis de..bna ole dediler yane..bnde sna iletiorum..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir

meLtem says:
meLtem says:
bn eşeim desin?;)
...ÕzeN¢... says:
i iiih...

[Bu mesaj oZeNc tarafından 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

başkalarının düşüncesi hakkında hiçbişi yapamassın demekki böledüşünüomuş ona yaklaşımınla bunu deiştirmek elinde veya boşvermek elinde ama anlayış demiorum sana SALLA diorum vede BELA OKUMA diorum ki bela okursan döner dolaşır sana gelir diorum bunu seni düşündüümden diorum yani karşı taraf umurumda deil bu lafları ederken..

sen ki bu kızın dediini vaat olarak saıosan onun her zaman bu oyununa gelirsin yanlız kaldımı seni arar bakar birini bulur seni unutur sen hep böle mi olucan hayır olmıcan kendini düşün yani senin burda kaybettiin hiçbişi yok seviorum demiş ha oke arkadaş olarak seviorum demiş ona da oke başkasıyla beraber miş ha ona da oke ne yaparsa yapsın ama allah tan bela isteme bu bir inançtır benim için bela okursan geri dönmesi o yüzden dedim zaten ilk postun altını oku SANA KIZ MI YOK dedim ki yani bulunmaz hint deil kimse..[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oZeNc, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
@zarek
gusel bela okumussun onu solim:D
ama kasma bu kdr bnce..inan bna degmicegini anniosun..
sora da bu kdr kastigina pisman oluosun..yani..ne diim..bnm icin ole..uzulme..sdc degmezmis de..bna ole dediler yane..bnde sna iletiorum..

eet bi de sordum o kadar başkası mı var dedim. yok dedi...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yani...hic degmez..bela okumaya bile degmez..;)
geri al bnce...cunku cok benzer bi durumu yasadim..
bela okudum...ki hayatmda ilk defa bela okumustum o snirle..
1 hfta sora trafik kazasi gecrdim resmeen olumden dondum...yani..
(o demisti:D)

aynen seldom in soledigi gibi dicen..gecicen..sallican..
zaten aki$ina biraknca bitio kisa zmnda..dostlarin+ailenin morali de tamsa..tmmdir..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir

meLtem says:
meLtem says:
bn eşeim desin?;)
...ÕzeN¢... says:
i iiih...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
oZeNc, 21 Kasım 2005 19:50 tarihinde demiş ki:
yani...hic degmez..bela okumaya bile degmez..;)
geri al bnce...cunku cok benzer bi durumu yasadim..
bela okudum...ki hayatmda ilk defa bela okumustum o snirle..
1 hfta sora trafik kazasi gecrdim resmeen olumden dondum...yani..
(o demisti:D)

aynen seldom in soledigi gibi dicen..gecicen..sallican..
zaten aki$ina biraknca bitio kisa zmnda..dostlarin+ailenin morali de tamsa..tmmdir..

geçicen sallıcan da bazen insanın sinir kat sayısı bir anda artıyor. insanlar oyuncak değil birisi öğretmeli bunu bu tür insanlara[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yigito2005, 21 Kasım 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
ii yapmışşsın dostum ben olsam aynı msjı çekrdim ve allah 1000kere belanı versin derdim

bin kere de çok oldu artık o kadar da değil.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yaşamadığım bi olayda edinmediğim bi tecrübede yorum yapmam genelde bende sevip kazık yedim ve nefrete dönüşebiliyo yani bana mantıksız gelen sen git ben başkasını seviyorum diyen bi insana hala seviyorum seni diye his besleyebilmeyi anlamıyorum.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Whiskey, 23 Kasım 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
yaşamadığım bi olayda edinmediğim bi tecrübede yorum yapmam genelde bende sevip kazık yedim ve nefrete dönüşebiliyo yani bana mantıksız gelen sen git ben başkasını seviyorum diyen bi insana hala seviyorum seni diye his besleyebilmeyi anlamıyorum.

sevmiyorum ki zaten. gelip de benden anlayışlı olursan sevinirim yazcak yüzü nasıl buldu ben onu anlamadım. neyin anlayışı ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oZeNc, 26 Kasım 2005 20:38 tarihinde demiş ki:
sonuna kdr haklisin..

aslında bi bakıma iyi de oldu muhatabı kesmiş oldum onunla bu sayede. yeni çocuğu da kendine bağlamış herhalde iyice saç baş dağınık dolaşıyo, aynı benle çıkarken son 3-4 günde yaptığı gibi...

nasıl bi iç dünyası varsa hala kendini haklı gördüğüne eminim yaptığı o..ulukta.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.

[Bu mesaj zarek tarafından 26 Kasım 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...