godfather09 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 agalar ben bu sıkıştırma programıyla oyun sıkıştırdım ama bi daha oyun açılmıyo napmalıyım.bide işe yarayan güzel bi sıkıştırma programı biliyosanız yazın pls lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Winuha Oyunu açıyorum derken, sıkıştırdıktan sonra başka bi yere açmayı mı deniyorsun?[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godfather09 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 agalar ben bu sıkıştırma programıyla oyun sıkıştırdım ama bi daha oyuna giremiyorum napmalıyım.bide işe yarayan güzel bi sıkıştırma programı biliyosanız yazın pls lütfen.ayrıca neler sıkıştırılır bu programlarla? yardımlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Ağan kurban olsun sana... Oyunu sıkıştırıp mı girmeye çalışıyorsun, niye sıkıştırma gereği duydun? Oyun yer kaplamasın diye sıkıştırıp kullanmayı deniyorsan tabii ki çalışmaz o şekilde. Ancak bi arkadaşına veya bi upload/download sitesine atarken sıkıştırma programını kullanırsın. Sıkıştırma programları sadece saklama bazlı (hdd de fazla yer tutmasın diye) veya bir yere yollarken tek bir dosya ve düşük kapasitesi olsun diye kullanılır. İstediğin herşeyi sıkıştırabilirsin resim, video, oyun, film v.b. [spo1=Sıkıştırma programlarından bazıları...]Winrar Winzip Unharc Winuha[/spo] [signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 26 Kasım 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar