qwerty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bi süre önce oyuna house pack sistemi koydular, harvester falan filan oyundan kaldırılacakmış, şehirler artık faction base gibi falan olcakmış, istediğin yere kafana göre ev koyamayacakmışsın, bi sabah kalkıosunuz baktınız burası sizin şehriniz değil! bi mail var, ur houses r packed into ur datapad. eclipse galaxie merged to bria for MORE fun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 şaka?[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 birleşse bile eclipse ile bria birleşmez en azından dolayısıyla Eclipse in şehirleri bence güvende. çok belliydi sonunda bööle olacağı. asıl SOE nin hatası böyle bir oyunu konsollarda satabileceğini düşünmesi! konsol oynayanlar crafter oynamayı veya entertainer olması çok sevecektir eminim.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? [Bu mesaj Alo-matik tarafından 24 Kasım 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bence guzel olmus serverlardaki oyuncu sayısı artar eski yogunluk 1 nebze yasanır ama eskisi gibi olmaz ama en azından freedom kalır en eski sehirlerden biri nede olsa[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 poeheo nereye birleştiriyorsun bi dur ya hacı daha vendor ve bazaar vendor terminaldeki ve evlerdeki vendorların içerisindeki itemları NGE ye convert edemediler ne server birleştirmesi , neden bahsediyorsunuz siz ? haha tam bir kaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yaparlar yaa herbiseyi beklerim artk sasirmam..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 haha yapsınlaryapsınlar nasılsa onuda beceremeyeceklerinden bize yeni mavra çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Arkansis, 25 Kasım 2005 14:20 tarihinde demiş ki: haha yapsınlaryapsınlar nasılsa onuda beceremeyeceklerinden bize yeni mavra çıkar haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Netcafe, 25 Kasım 2005 16:11 tarihinde demiş ki: said: Arkansis, 25 Kasım 2005 14:20 tarihinde demiş ki: haha yapsınlaryapsınlar nasılsa onuda beceremeyeceklerinden bize yeni mavra çıkar haha hahaha:D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? [Bu mesaj Gwindon tarafından 25 Kasım 2005 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 O değil de, benim bazı istediğim şeyler var: 1- konu hakkında official bir kaynak. 2- "haha" tarzı ardarda mesajlar atmayan ve ayrıca bir üstteki mesajı da quote yapmayan, saygılı ve bilinçli forum üyeleri.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 özür dileriz hepte emreyle(netcafe) ben uyarı alıyoruz kakayız biz sanırım :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Gwindon, 25 Kasım 2005 20:09 tarihinde demiş ki: özür dileriz hepte emreyle(netcafe) ben uyarı alıyoruz kakayız biz sanırım :) senle tanistigimdan beri uyari aliyorumm ztnn :PPPP[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bilerek mi kotaladın yoksa elin mi kaydı alışkanlıktan?[signature][hline]My Space [Bu mesaj tunch tarafından 26 Kasım 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: BullDoG, 24 Kasım 2005 22:38 tarihinde demiş ki: bence guzel olmus serverlardaki oyuncu sayısı artar eski yogunluk 1 nebze yasanır ama eskisi gibi olmaz ama en azından freedom kalır en eski sehirlerden biri nede olsa kalsa ne olucakki artık yokuz vede şunu sölim eger sistemi preCU veya preNGE olarak değiştirmezlersede geri dönmeye niyetim yok[signature][hline]Tuman Lee & Sevgi Lee Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz Freedom Rebel Fighters (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar