Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kombo(lightdragon)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Jawss, 26 Kasım 2005 16:53 tarihinde demiş ki:
iyi combocu oldugunu iddia edenler oyunda pm atsın lutfen..

Name : :::Jaws:::
LeveL : 6x
Nps : 7x.xx
Clan : Sİega
Server :ARES

Ve....
ölüm her aklına geldiğinde ah edip wah edip inleme bu halinle tanrıyı incit miş olacaksın, o geldiği zaman sen gitmiş olacaksn

pm me kanka :D

/pm _0verDie_ :Pp ama sana shardım yok yok mirrage im kalkmas :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Mesaj tarihi:
ben bu light dragon gibisini gormedi. adam itemsız takısız çatır cutur kesio helal valla[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 20+

Mesaj tarihi:
evt Buyse de şahittir :) beraber manyak günler yapacaktık çabuuk pes ettin be kanka . bu arada jaws oke kapışlırız 2 hafta sonra gel şimdi dagger alacam[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_
Server:Ares
Level:61(Shadow Vain)
Np:85k+(wallam paso artıyo :D )
Clan: Recruits
Mesaj tarihi:
Evet light ın hastasıyım bende. Özellikle kaçarken illusion atmalarını taktir ediyorum :D[signature][hline]_________________
--------------------
Name__: Grry
Server__: Ares
--------------------
Mesaj tarihi:
ben illusion atmam atarsam 00000 a atarım oda pislik olsun die sen karıştırmışındır 1-2 sefer kaçtıysa bilemem ama genelde kullanmam[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_
Mesaj tarihi:
hem nasılsa 0000000 kendini yürürken cureleyebiliyor :)[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_
Mesaj tarihi:
:P human mage olsaydın anlardın buy arada 60 oldun mu XD[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_
Mesaj tarihi:
olm herkes kendisini bişey zannetmeye başlamış light dragonda adam gibi item olsun topunuza kaynar :D onu ancak birisi parasite atarsa kesersiniz sizi 888 kere kızartır :D
Mesaj tarihi:
Ya abiler Konuyla alakasız ama bu aksam saat 6 sıralarında bufferım qıtmıstır.Yenıden bı car acmak ıstıorum sızce ne acmalıyım karus olarak ? ares serwerındayım[signature][hline]Server: ARES
Nick: JacquieS_
Clan: belli Olmuo kafasına Göre :P
Character : Pis buffer
Lvl: her geçen gün artıyor
np: 10k+
  • Yeni Oluştur...