Daniel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Arkadaşlar istanbul ataşehirde oturuyorum ve buraya en yakın timberland şubesi nerdedir soruyorum..? Caddede var onu biliyorum baska en yakın şimdi çıksam trafik falan zor gidicem o yüzden yakınlarda timberland nerde var ?[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Ben profilodan aldım bu sene. Ayrıyetten akmerkez, cevahir, nişantaşına baktım bulamadım. Nişantaşı deriden pazar kapalıydı.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ulan iyiki caddeye gitmek istemiyorum uzak geliyo atasehirde oturuyorum dedik =) siz karsıdakileri söylüyosunuz ya =)[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Nautilus ta zara yanindaki Ferre de var...[signature][hline]
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Ataşehirden caddeye gitmek o kadar kasmaz benim bildiğim,ama kasıyor diyorsan sanırım natilius...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 aldım arkadaslar 295 ytl ye caddeden aldım ulan allahtan motor var yoksa trafikte gidemezdim arabayla yagmurdada ıslandık ama sonunda aldım =)[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 çok yaa.. 295 metroya gelmişti bayramdan önce 150-160 a satılıyordu.. tabii oraya kamyon kamyon geldiğinden sürümden kazandılar bende bir sonraki partiyi bkliyorum :)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar!
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Kozyatağı Carrefour'da yok muydu üst katta yahu ?[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity.
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 kozyatagı carrefour da yok bu arada tarçın rengi aldım[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel
Öne çıkan mesajlar