Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akita Drum set...

cocobae

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar bu aralar revaçta olan akita elektronik drum seti almayı düşünüyorum acaba + ları - leri nelerdir bilgisi olan varsa paylaşabilirmi? (Evde çalışmak zorunda oldugum için alıyorum) sizce iyimidir nedir?

Saygılarımla... Şimdiden sonsuz teşekkurler...
Sosyal ağlarda paylaş

bikaç arkadaşım almıştı..
ayrıca turkrock.com dada begenmeyen coktu..
ama bnmde cok ilgimi cekiyo..
al bi makale yaz bende yararlaniyim =)[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım aldı biraz takıldı ve hemen elinden çıakrttı. O davul deil! oyuncak! sesler berbat kalite 0 daha ne diim.
300ytl ye nasıl bişi beklersin ki zaten.

illa electronic davul alcaksan git yamahanın 1000euro üzerindeki setleri var onları al.

[Bu mesaj Slider tarafından 25 Kasım 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hi hat yok
pdi yok
odun gibi
çok yer kaplıyor

önerim biraz daha para koy Yamaha DD-55 alman.. ben kıydım paraya aldım çok memnunum :)[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

bir de casio nun LD-80 i var DDE-55 den daha ucuz ama onun ses çıkışı DD-55 kadar kaliteli dğeil[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Sosyal ağlarda paylaş

Yamaha dd55 250 euro mu ne senkop ta. Yurtdışıda 230$ mış . Yamaha da hihat ve kros pedalı varmış şimdi okurken gördüm bencede bu durumda yamaha daha mantıklı . Çünkü akitada hihat yok ve kros pedalıda çok dandikmiş. Tabi akita direk davul gibi yamaha tek bi konsolun üstünde toplanmış şekilde. Ama yamaha ses kalitesi olarak ve pedallarla daha iyi görünüyo.
Sosyal ağlarda paylaş

275 € DD-55 in şu anki piyasa fiyatı
belki normal davul gibi dğeil ama akitadan kat kat iyidir casionun ki de bundna 25 ile 50 € arası daha ucuzuydu

hoş tabii eğer ki perküsyonculuktan önce davulcuysan normal davul çalarken biraz zorlaya iblir gibime geliyor keza ben davulcu değilim bass çıyım ritm çalışıyorum bu makinayla bir de ev partisi fln olursa yanımda götürüyoruum eğleniyoruz :)[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Sosyal ağlarda paylaş

bu arada avro işareti çıkmıyor sitemizde.. neyse..

hoş tabii DD-55 i profesyonelliğe geçmeyi planlayanlar için önermem yani ben eğlence amaçlı aldım oyuncak gibi[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...