Chasten Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Selam patiler, Telefonumdaki resimleri atmak için arkadaşımdan USb şeysi aldım içine hafizaa kartımı taktım kırmızı ışığı yandı sonra arkada$ım ne warsa cıkar direk demişti ama cıkmadı şöle bişi çıktı sadece Şimdi 1-benim Resimlerim fln nerde? 2- Acaba tanımadımı usb şeyini tanımadıysa nasıl tanıtacam. 3-Şimdi Bilgisayarımda Çıkarılabilir Disk (F:) diye bişi çıktı taşınabilir ortam aygıtı olarak aç dıyorum ama içi bo$. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bilgisayarımda gözükmesi lazım sabit hdd olarak. Belkide kart okuyucuda sorun olabilir. Başka bi kart varsa onla dene. Yada senin kartında da sorun olabilir. Normal olarak kart okuyucu çalışıyor şu söylediğin vaziyette.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Hmm evet haklı olabilirsiniz daha öncedende bi kafeden diskete koyduracaktım bu $ekilde görmemişti...Bluetootla yollayarak yapmı$tık neyse tşkrler.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar