namesiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Ne kadar ilginç alettir aslında. Abi sineamyı anlarım bilmem kaç tane resim karesi hareketli oluyor züper bi sistem değil ama adam tvde nereden nereye yayın yapıyor.Aslında konu bu değildi ama olsun söyleyeyim dedim. Ben televizyon programlarının arkasındaki gerçeklerden konuşmak istiyorum.Aslında gerçek haytta yanımda olsa dönüp bakmaycağım olayları bile ağzım açık izliyorum.Herkes diyo çok gerekli çok gerekli.Pardon ama NaOH(nah :)) gerekli.Tv olmasa gazaete var zart var zurt var.Sadece bir eğlence kutusu ama neden bu güzel buluşu böyle harcıyorlar güzelim ülkemizde.Ne kadar kötü değilmi Not:Bu konu açılmamış arattım walla[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 aptal kutusu! :)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Davion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Televizyon olmasa Cnbc-e olmazdı. Cnbc-e olmazsa biz southpark seyredemezdik. Ondan lazım bişey tv.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla
hyde Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 seytanın aletı tele vız yon anlıyacagın vız bır alet anladın sen :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bu konuda çok dertliyiz milletçek![signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Akabinde kimse izlemez Biz Evleniyoruz u ama herkes bilir Canerin kafasında bardak parçaladığını.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bilir çünkü haberler bile bunu gösterir duruma gelmiştir![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 hani klişe bir karikatür vardır. Adamın teki bi alet yapar. Bu icadım kötü insanların eline geçmemeli der. TV de aynı öyle bir icad. Nasıl kullanırsan sana öyle döner.[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: VipeR, 26 Kasım 2005 01:24 tarihinde demiş ki: bilir çünkü haberler bile bunu gösterir duruma gelmiştir! sonuçta bu bi arz talep meselesidir . izlenmeyen diziler reyting barajını aşamadıysa en fazla 3 bölüm yayınlanır sonra kalkar. Bizi aç gibi izliyoruz adamlarda servetlerine servet katıyo.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 insanın tv porgramından sevıdgıı kalıtelı programları secıp o vakıtlerde ızlemesı iyi bisey ama sürekli acık kalıp ne var ne yok izlemesi kötü bişey[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 televizyon öle bir vizyon bu işte para var kaç milyonnn televizyon öle bir vizyon bu işte para var çok milyonn cartel in böle bi şarkısı vardı :D[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 @whiskey; ben abuk şeyleri izlemekten kaçınıyorum ama insanlar bunları çok büyütüyo! her yerde konuşuluyo haberlerin formatı değişiyo! 32.Gün'e Şahin K. çıkıyo (izlemedim içeriği bilmiyorum) bu şekilde devam ediyo istemden bile olsa bazı şeyleri öğreniyosun! mesela ben hiç tv ile alakası olmayan adamdan bile bazı şeyleri duyabiliyorum! edit:tv ile alakası [olmayan derken fazla takılmayan belli programları izleyen biri içinsignature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» [Bu mesaj VipeR tarafından 26 Kasım 2005 01:35 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj VipeR tarafından 26 Kasım 2005 01:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 belki inanmazsını ama son 45 50 gündür tv izlemedim:))[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 izlemekle seyretmek aynı şeymi bu kafama takıldı şimdi...[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ne güzel işte! sadece haberleri izlerim bazen! ama CNBC-e hastalık söliim! okulda olduğum için O.C. ye yetişemiyorum onu da geceleri izliyorum! yani takılınca da bırakılmıyo! hem niye inanmıyım ben de bazen söylüyorum böle şeyleri inamıyolar. inanmayan inanmasın![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bakmak görmek rulezzz takılmasın herkes bilir kendini.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Fistan, 26 Kasım 2005 01:39 tarihinde demiş ki: izlemekle seyretmek aynı şeymi bu kafama takıldı şimdi... setretmenin farklı bi anlamı daha var! "seyir halinde şoför ile konuşmayınız" yazar ya otoüslerde(ikarus'lar da)izlemenin de takip etmek anlamı var![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» [Bu mesaj VipeR tarafından 26 Kasım 2005 01:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 En son televizyon makinasına çıktı bir tane kadın, bir haftalık televizyonları kapatma eyleminden bahsetti. Televizyon iyi bir şey midir topluma zararları var mıdır bundan bahsetmenin bir amacı yok yüzlerce argüman çıkar çünkü. Benim bildiğim bir şey varsa bu çürümüş ve çarpık toplumda televizyonu kaldırmaya kalkarsanız dayanmaz her şey yıkılır. Televizyon verdiği zarar kadar insanları gerçekten uzak tuttuğu için de gereklidir. Kabulleneceksiniz arkadaşım. Biz hayatının 7-8 senesini televizyon karşısında geçirmeye mahkum bir jenerasyonuz. Bu dakikadan sonra yaradan bile bize yardımcı olamaz bu konuda.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 doğrusun burda haplanıp unutmak gibi tv[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
namesiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bence uyutulmuş olan halkı uyutmak için kullanılan en büyük güç.Banane tayyip erdoğanın beyaz şarap yerine elme suyu içitiği.Öenmli olan icraat değilmi?[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 tmm sustum! ama fazla takılmamak lazım! he tv diil de saatlerce DVD izlerim! :D[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Zaten komiğime giden de bu, herkes uyanmaya pek bir meraklı gözüküyor da, sizi bir uyandırsalar ne olacak ben onu düşünüyorum. Hiç oturup düşündünüz mü olgun ve yetişkin bir birey neden oturup bir ekranda beliren 15 kişinin yaşamını ayrı ayrı ve tek tek yaşamaya bu kadar meraklıyken, bu ekrana bakmayı kesip kendi hayatını yaşamaktan neden bu kadar korkuyor? Televizyon için güncel yaşam şartlarıyla insandan alınan yaşama zevkinin adaptasyon yoluyla başka yerde bulunması çabası diyebilir miyiz?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yaşamak yerine izlemeyi tercih ediyolar zayıflık,korku etc[signature][hline]Order Within Chaos....
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yaşamaktan korkmayanlar da var! ama imkanlar el vermiyo bazen! bazılarının hayalidir eve gidip tv izlemek bazen bunun yüzünden satıp eve gidenler bile oluyo! kısacası ben başkalarının tv ye bağlanmasıyla ilgilenmiyorum sadece haberlerin formatının değişmesini istiyorum! diyceksiniz izleme o zaman! ben diyorum ki benim ülkemin kaliteli yayınlar yapması önemli kaliteli programlar da yok diil! saygılar.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Odhinn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Sadece gerekli programlar için tv seyrediyorum ama cnbc e farklı filmlerini ve dizilerini seyretmekten ayrı bir zevk alıyorum:)[signature][hline]Dinlenmemek Üzere Yürümeye Karar Verenler Asla Ve Asla Yorulmazlar......
Öne çıkan mesajlar