yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Kafayı mı yedim acaba ...bana ne oluyo anlamıyorum bu sıralar, içimde yüzyıllardır süren bi savaş var sanki, kanlı bıçaklı ve beynimde yüzlerce paradoks var.. Karmakarışıklık bu olsa gerek; yaşıyomuyum yaşamıyomuyum,açmıyım değilmiyim ,seviyomuyum sevmiyomuyum;ağlasammı gülsemmi bilemiyorum hiçbirini kavrayamıyorum bu sıralar..Aşk mı getirdi beni bu hale yoksa hayat mı? Soruyorum kendime cevap yok. dedim ya bende bilmiyorum yada bilmek mi istemiyorum ne.. Bildiğim tek bişi var sevsemde sevmesemde seni bırakmak istemiyorum aşkım.Çünkü bırakamıyorum.Sadece sarılmak istiyorum sana, saatlerce sarılmak, hiç konuşmadan sarılmak... Ağlamak istiyorum karanlık bi odada hıçkıra hıçkıra boğulmak istiyorum gözyaşlarımda......[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır... /////////////////////////////////////// Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur... /////////////////////////////////////// daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır....
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: yigito2005, 26 Kasım 2005 16:15 tarihinde demiş ki: Sadece sarılmak istiyorum sana, saatlerce sarılmak, hiç konuşmadan sarılmak... bende :([signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 evlenin o zaman siz[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true..
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ben ona sarılmak istemiyorum! benim sarılmak istediğim kişi başka![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Öne çıkan mesajlar