king_asil Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 sıfremı alırken deıstırmeyı dusunmedım deıstırmem falan dedım sımdı sıfremı desıtırcem ama dogum tarıhını falan atmıstım gerek olmaz dıye ama sımdı acıl deıstırmem lasım lutfen yardım edın yorumlarınızı beklıyorum saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 biz türkler genellikle sallarız form daki bileşenleri :D ilk accountumun d.t sini bende bilmiyorum o yüzden ikinci accountumu açmıştım eğer lvl in 50- ise hiç kasma git yenisini al derim. öteki türlü uğraşacağın kadar 50+ olursun[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Bir TIKIN yeter sevgiliiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 sanirim 2000 kc Aliyosun ve Gm ler Sana bu konusa Yardimci oluyo ..[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar