HitnRun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Xigenon'daki DjiNN_ satıLıktır arkadaşLar. itemLeri yazmıyorum şuan yüzyüze yada msn'den konuşabiLiriz. LeveL 60 Karus Assasin. 303k np var şu anda charda. [email protected] adresinden bana uLaşabiLirsiniz.Charın satıLdığı şehir Adana. oyundan sıkıLdığım için charı satıyorum.BYE BYE KE..... Not : DüşünüLen fiyat KE'deki üstün insanLardan aLınan biLgiLere göre 500$ pazarLık payı yoktur.Şifre deiştiriLebiLiyor.Np'si char satıLana kadar artacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HitnRun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 kusura bakmayın hata oLdu 2'dir yanLış yere yazdım.Pazar aLanına geçirdim sonunda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hatanın neresinden dönersen kar dır ^^[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar