Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geçmiş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar geçmişin vicdan azabını çekiyorum şu günlerde keşke diyorum şu kişilerle kavga etmeseydim.Keşke bunlar olmasaydı filan.Nasıl kurtulcam ben bu ruh halinden?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK...........

Mesaj tarihi:
bol bol içki iç bir sevigili bul polyannacılık oyna geçmişi fazla irdeleme ve hatalarından ders cıkar desem.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Mesaj tarihi:
Keşke diyerek bi yere gelemezsin! yapman gereken şey geçmişte yapmış olduğun hatalardan ders alıp onları bi daha yapmamak olsun! keşke lafını hayatımızdan çıkarmaya çalışsak bunu gerçekten yapabilsek gerçekten çok güzel olur![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mesaj tarihi:
hatalarımdan ders çıkarttığıma inanıyorum ama ne biliyim sürekli aklıma bişeyler gelio eskilerden :([signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK...........

Mesaj tarihi:
ders çıkarmışsın ki pişman oluyosun! güzel bişe bu bunu herkes yapamaz onun için kendinle gurur duy! ya da hata yaptığın kişiyi bul ve ona bi güzellik yap bu rahatlatır seni! bulamazsan da canın saolsun dediğim gibi herkes pişman olamaz önemli olan herşey bitmeden pişman olmak ve hatayı anlamaktır![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mesaj tarihi:
Geçmişle yaşayamazsın dostum kabul edip yola devam ediceksin oteki turlu boğaz koprusunden kendini atmanı tavsiye ederim cunku kafanda bunları buyutursen hergun ve hergun acı çekmeye devam edersin.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

• Yeni Oluştur...