Wrapper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ya arkadaşlar geçmişin vicdan azabını çekiyorum şu günlerde keşke diyorum şu kişilerle kavga etmeseydim.Keşke bunlar olmasaydı filan.Nasıl kurtulcam ben bu ruh halinden?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bol bol içki iç bir sevigili bul polyannacılık oyna geçmişi fazla irdeleme ve hatalarından ders cıkar desem.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Keşke diyerek bi yere gelemezsin! yapman gereken şey geçmişte yapmış olduğun hatalardan ders alıp onları bi daha yapmamak olsun! keşke lafını hayatımızdan çıkarmaya çalışsak bunu gerçekten yapabilsek gerçekten çok güzel olur![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hatalarımdan ders çıkarttığıma inanıyorum ama ne biliyim sürekli aklıma bişeyler gelio eskilerden :([signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ders çıkarmışsın ki pişman oluyosun! güzel bişe bu bunu herkes yapamaz onun için kendinle gurur duy! ya da hata yaptığın kişiyi bul ve ona bi güzellik yap bu rahatlatır seni! bulamazsan da canın saolsun dediğim gibi herkes pişman olamaz önemli olan herşey bitmeden pişman olmak ve hatayı anlamaktır![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Geçmişle yaşayamazsın dostum kabul edip yola devam ediceksin oteki turlu boğaz koprusunden kendini atmanı tavsiye ederim cunku kafanda bunları buyutursen hergun ve hergun acı çekmeye devam edersin.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 evet dogru sölediniz.Tşkler arkadaşlar[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar