Gaiji Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 irc.clupchat.net #knightonline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 harbidende bu paticike bi irc sayfası lazım. olmuyo forumla felan :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 61 ( lvl e devam ! ) Np : 150.000 ( sabitledim ) Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 dns birisini irc yönlendirsin paticik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bi Ara VarDi Heralde Gümledi[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bu ÖrnekLeri ARttırabiLiriz Şimdi Bana rekLam ettirmeyin :D[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 5x.xxx Server : Cyhper ICQ: 137432 - 160364 Msn: [email protected] - [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 kaybolmayan irc istiyoruz :horace:[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 walla paticige 1 aydır takılıyom.onceden forumtrdeydim. forumda bile 100k pls. die topicler acılınca buraya gectim. Kafam KO dan baska bişeye basmaz ama su sohbet sayfaları felan fistan acılsa ii olur. agız tadıyla kavga edemiyoz bea :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 61 ( lvl e devam ! ) Np : 150.000 ( sabitledim ) Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DionysoS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 aslında olsa güzel olur irc serverinde her server içinde ayrı odalar felam :D fena fikir değil tabi bide clancıklar için odalar açarıs ohooo kocaman bi server olur Dionysos07 ile bi alakam yoktur taklitlerimden sakının :F[signature][hline]The_Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bu serverda isteyen kendisine oda açabilir her türlü yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 yaf irc servera nasıl girecez unuttum girmeyi. "/server irc bilmemne nasıl yazılıyodu ?[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 61 ( lvl e devam ! ) Np : 150.000 ( sabitledim ) Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 /server irc.clupchat.net /j knightonline :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Buda Yalan olur ZZzz[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bişi olmaz rahat ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 irc.clupchat.net #knightonline (H) :D[signature][hline]NicK : TaLkative Owned_by Disbanned :( Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar