Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Savaşta Warder 1 de iken Dc oldum ya siz ?[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLCrusheR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 biz beramusta ve diesde Dc olduk, patch geliyo olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 yukarda server durumu var baktım hepsi offline ares te dc olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 eet dc :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Sayko ile Warder kesioduk tam :D gelsin np ler dicektik ama diemedim böle şansın taaaaaaaa :D:D[signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity: lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 61xxx Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLCrusheR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 şimdi gene roll back olur, gitti gene benim mirageler, Gm ben sana ne diyim, mirage düşüyor. roll back :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Evet dc .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Patch ile alakası yok server kaldırmıo artık savaşları ayrı zamanlarda yapsın diye kaç kere söyledik ama kafaları basmıo herhalde çoğu serverda aynı anda savaş yapıolar[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Bir TIKIN yeter sevgiliiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessU Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bende dc oldum vede 2 tane dex +9 küpe almıştım :(((( gene giderse bunlarda artık öldürürüm o herifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C33k Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 [spo1=Aga party pls]http://forum.paticik.com/view.php?id=155591[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divine_Hero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ya [hline]Server:Beramus Name:Roarrr Class:Warrior(tank) Level:31:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 artı olarak Arkadaşlar lütfen şu KO server durumları başlığında konuşalım bunları. o topic bu gibi fazlalıklar için açıldı.[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Bir TIKIN yeter sevgiliiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Sayko bu savaştan hayır yok akşamkine kesecez artık :([signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity: lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 61xxx Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru ) Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Divine_Hero, 26 Kasım 2005 13:20 tarihinde demiş ki: ya imzana hasta oldum ;)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 genemi dc yaaa :([signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: C33k, 26 Kasım 2005 13:20 tarihinde demiş ki: [spo1=Aga party pls]http://forum.paticik.com/view.php?id=155591[/spo] Spoiler açmana gerek yok Tıklayın Yapsan yeter ....Nese evet arkadaşlar benimde dalginligima geldi Serverlar cokunce vs. vs vs. olunca merak ettiklerinizi ve soylemek istediklerinizi ( serverlar hakkind ) Buraya Yaziniz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sea8mst7 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 yaaa a.q yerinde hep mi böyle olcak bu iş bi gün düzgün oynayamıyacakmıyız ya yapamıyolarsa işlerini yapmasınlar yapan birileri olur elbet bide şu şifreleri ne zaman değiştircez bilen varmı lvl:62 np:103.5k clan:T0WN clan leader job:elemantel lord name_::Sea8::_ server:Cypher [Bu mesaj sea8mst7 tarafından 26 Kasım 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj sea8mst7 tarafından 26 Kasım 2005 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Divine_Hero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Sayk0, 26 Kasım 2005 13:22 tarihinde demiş ki: said: Divine_Hero, 26 Kasım 2005 13:20 tarihinde demiş ki: ya imzana hasta oldum ;) im zama hasta oldunda ben mage ile 30 olcam hemen öle atlamayalım[signature][hline]Server:Beramus Name:Roarrr Class:Warrior(tank) Level:31:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Divine_Hero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: sea8mst7, 26 Kasım 2005 13:25 tarihinde demiş ki: yaaa a.q yerinde hep mi böyle olcak bu iş bi gün düzgün oynayamıyacakmıyız ya yapamıyolarsa işlerini yapmasınlar yapan birileri olur elbet bide şu şifreleri ne zaman değiştircez bilen varmı lvl:62 np:103.5k clan:T0WN clan leader job:elemantel lord name_::Sea8::_ [Bu mesaj sea8mst7 tarafından 26 Kasım 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] +9999999999999999999999999.... bende öle demiştim zaten;)[signature][hline]Server:Beramus Name:Roarrr Class:Warrior(tank) Level:31:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 slm arkadaslar bence yeni patch geliyor cünkü 1307 cıktıgında gecen hafta gece saat 4,30 gibiydi o zaman da böyle olmustu yani benim tahminimce bu[signature][hline]nick: by_hacker_warwas lvl : 50 clan: ırk: Allah'a şükür insanız.... mp: 200 (+50) server: Ares np: 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: roll, 26 Kasım 2005 13:32 tarihinde demiş ki: sayk0 seni tanımam ama dün czde cyperda aarkadaşlarımla kapısırken gördumm teki pabloescobar tekide gokhan thughzlife clanında ikiside valla kardekş onnar adına ben özür dilerim cok kötü cakıyorlardı sana itiraf ediyim kosp vardı pabloescobar olanda ne yazıkki o adam yapmıcakti ama ona yapanları gorunce banlarlarsa banlasınlar dedi başladı oda kosp a :D Dün Cz"den Zaten Çok sinirlendim ve Çıktım Dayanamadım Sağa Gidiyorum 5 li ok Sola gidiyorum 5 li ok lvl kastım bende gidip umarum kosp Cz"de açılmaz artıkta rahatlıkla tadını çıkarırız.[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Divine_Hero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ya gereksiz şeyler bunlar ne pachi ya çarşamba günü serverler kapanınca yapsın bizi madurbırakio böle bi WoW gibi server olcak disiplinli insanlar müşteriye saygılı insanlar çalışçak bak ozmn bişi oluomu[signature][hline]Server:Beramus Name:Roarrr Class:Warrior(tank) Level:31:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 savaş zamanı ne patch'imiş bu ya.. gitti warder.[signature][hline]She is the dark, the nightmares you hide the pain you feel, the suffering inside though she was like you, through her dark past Dünyanın en boktan sitesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 oyuna gire bilen warmı? :-P[signature][hline]--------------------------------------- 64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş name:Seckin lwl:1x clan: ırk: karus orc orc skill:ice np: 100/0 serwer: OLYMPIA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 sitede şöle diyor Weekly Server Maintenance will be on Tuesdays from 10 PM to 2 AM PST. Times are subject to change[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 genemi dc yaaa :([signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: C33k, 26 Kasım 2005 13:20 tarihinde demiş ki: [spo1=Aga party pls]http://forum.paticik.com/view.php?id=155591[/spo] Spoiler açmana gerek yok Tıklayın Yapsan yeter ....Nese evet arkadaşlar benimde dalginligima geldi Serverlar cokunce vs. vs vs. olunca merak ettiklerinizi ve soylemek istediklerinizi ( serverlar hakkind ) Buraya Yaziniz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sea8mst7 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 yaaa a.q yerinde hep mi böyle olcak bu iş bi gün düzgün oynayamıyacakmıyız ya yapamıyolarsa işlerini yapmasınlar yapan birileri olur elbet bide şu şifreleri ne zaman değiştircez bilen varmı lvl:62 np:103.5k clan:T0WN clan leader job:elemantel lord name_::Sea8::_ server:Cypher [Bu mesaj sea8mst7 tarafından 26 Kasım 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj sea8mst7 tarafından 26 Kasım 2005 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divine_Hero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Sayk0, 26 Kasım 2005 13:22 tarihinde demiş ki: said: Divine_Hero, 26 Kasım 2005 13:20 tarihinde demiş ki: ya imzana hasta oldum ;) im zama hasta oldunda ben mage ile 30 olcam hemen öle atlamayalım[signature][hline]Server:Beramus Name:Roarrr Class:Warrior(tank) Level:31:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Divine_Hero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: sea8mst7, 26 Kasım 2005 13:25 tarihinde demiş ki: yaaa a.q yerinde hep mi böyle olcak bu iş bi gün düzgün oynayamıyacakmıyız ya yapamıyolarsa işlerini yapmasınlar yapan birileri olur elbet bide şu şifreleri ne zaman değiştircez bilen varmı lvl:62 np:103.5k clan:T0WN clan leader job:elemantel lord name_::Sea8::_ [Bu mesaj sea8mst7 tarafından 26 Kasım 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] +9999999999999999999999999.... bende öle demiştim zaten;)[signature][hline]Server:Beramus Name:Roarrr Class:Warrior(tank) Level:31:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 slm arkadaslar bence yeni patch geliyor cünkü 1307 cıktıgında gecen hafta gece saat 4,30 gibiydi o zaman da böyle olmustu yani benim tahminimce bu[signature][hline]nick: by_hacker_warwas lvl : 50 clan: ırk: Allah'a şükür insanız.... mp: 200 (+50) server: Ares np: 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: roll, 26 Kasım 2005 13:32 tarihinde demiş ki: sayk0 seni tanımam ama dün czde cyperda aarkadaşlarımla kapısırken gördumm teki pabloescobar tekide gokhan thughzlife clanında ikiside valla kardekş onnar adına ben özür dilerim cok kötü cakıyorlardı sana itiraf ediyim kosp vardı pabloescobar olanda ne yazıkki o adam yapmıcakti ama ona yapanları gorunce banlarlarsa banlasınlar dedi başladı oda kosp a :D Dün Cz"den Zaten Çok sinirlendim ve Çıktım Dayanamadım Sağa Gidiyorum 5 li ok Sola gidiyorum 5 li ok lvl kastım bende gidip umarum kosp Cz"de açılmaz artıkta rahatlıkla tadını çıkarırız.[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Divine_Hero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ya gereksiz şeyler bunlar ne pachi ya çarşamba günü serverler kapanınca yapsın bizi madurbırakio böle bi WoW gibi server olcak disiplinli insanlar müşteriye saygılı insanlar çalışçak bak ozmn bişi oluomu[signature][hline]Server:Beramus Name:Roarrr Class:Warrior(tank) Level:31:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 savaş zamanı ne patch'imiş bu ya.. gitti warder.[signature][hline]She is the dark, the nightmares you hide the pain you feel, the suffering inside though she was like you, through her dark past Dünyanın en boktan sitesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 oyuna gire bilen warmı? :-P[signature][hline]--------------------------------------- 64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş name:Seckin lwl:1x clan: ırk: karus orc orc skill:ice np: 100/0 serwer: OLYMPIA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 sitede şöle diyor Weekly Server Maintenance will be on Tuesdays from 10 PM to 2 AM PST. Times are subject to change[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Divine_Hero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: sea8mst7, 26 Kasım 2005 13:25 tarihinde demiş ki: yaaa a.q yerinde hep mi böyle olcak bu iş bi gün düzgün oynayamıyacakmıyız ya yapamıyolarsa işlerini yapmasınlar yapan birileri olur elbet bide şu şifreleri ne zaman değiştircez bilen varmı lvl:62 np:103.5k clan:T0WN clan leader job:elemantel lord name_::Sea8::_ [Bu mesaj sea8mst7 tarafından 26 Kasım 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] +9999999999999999999999999.... bende öle demiştim zaten;)[signature][hline]Server:Beramus Name:Roarrr Class:Warrior(tank) Level:31:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 slm arkadaslar bence yeni patch geliyor cünkü 1307 cıktıgında gecen hafta gece saat 4,30 gibiydi o zaman da böyle olmustu yani benim tahminimce bu[signature][hline]nick: by_hacker_warwas lvl : 50 clan: ırk: Allah'a şükür insanız.... mp: 200 (+50) server: Ares np: 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: roll, 26 Kasım 2005 13:32 tarihinde demiş ki: sayk0 seni tanımam ama dün czde cyperda aarkadaşlarımla kapısırken gördumm teki pabloescobar tekide gokhan thughzlife clanında ikiside valla kardekş onnar adına ben özür dilerim cok kötü cakıyorlardı sana itiraf ediyim kosp vardı pabloescobar olanda ne yazıkki o adam yapmıcakti ama ona yapanları gorunce banlarlarsa banlasınlar dedi başladı oda kosp a :D Dün Cz"den Zaten Çok sinirlendim ve Çıktım Dayanamadım Sağa Gidiyorum 5 li ok Sola gidiyorum 5 li ok lvl kastım bende gidip umarum kosp Cz"de açılmaz artıkta rahatlıkla tadını çıkarırız.[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divine_Hero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ya gereksiz şeyler bunlar ne pachi ya çarşamba günü serverler kapanınca yapsın bizi madurbırakio böle bi WoW gibi server olcak disiplinli insanlar müşteriye saygılı insanlar çalışçak bak ozmn bişi oluomu[signature][hline]Server:Beramus Name:Roarrr Class:Warrior(tank) Level:31:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 savaş zamanı ne patch'imiş bu ya.. gitti warder.[signature][hline]She is the dark, the nightmares you hide the pain you feel, the suffering inside though she was like you, through her dark past Dünyanın en boktan sitesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 oyuna gire bilen warmı? :-P[signature][hline]--------------------------------------- 64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş name:Seckin lwl:1x clan: ırk: karus orc orc skill:ice np: 100/0 serwer: OLYMPIA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 sitede şöle diyor Weekly Server Maintenance will be on Tuesdays from 10 PM to 2 AM PST. Times are subject to change[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar