HitnRun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Xigenon'daki DjiNN_ satıLıktır arkadaşLar. itemLeri yazmıyorum şuan yüzyüze yada msn'den konuşabiLiriz. LeveL 60 Karus Assasin. 303k np var şu anda charda. [email protected] adresinden bana uLaşabiLirsiniz.Charın satıLdığı şehir Adana. oyundan sıkıLdığım için charı satıyorum.BYE BYE KE..... Not : DüşünüLen fiyat KE'deki üstün insanLardan aLınan biLgiLere göre 500$ pazarLık payı yoktur.Şifre deiştiriLebiLiyor.Np'si char satıLana kadar artacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Zzz pazar alanına yazsana arkadasım !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bol şans sana kardeş bana nasip olmadı char :D bu arada şifre nasıl deişiyor :)[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prest26_tr Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 alan pazarına yazarmısın kardeşim bak bana neler yaptılar :Dyazdık die Bilinc:sen RUH hastasımısın prest26_tr:canavar gibiyim:D nick:prest26_tr lvl :57 np:3x clan:TurkMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar