PirateSSS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 [spo1=Orc Town][/spo] Çok iyiydi walla yatmadan 4 adam aldım Orclarda anlamadı noldugunu ahahaahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zelter Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 healal :D[signature][hline]Nick : _ZelTEr_ Server : Olympia Clan : n00bz Job : HuntEr LvL :33 np:1 ay sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 gecen savas da girmiştik iceri :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prest26_tr Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 yatsaydın oraya :D np gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 [spo1=lol]HeLaLLLLLL[/spo][signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PirateSSS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Lol ??? ne demek istedi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PirateSSS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Kristal kırılmamıştı daha arkadaşım ii bak istersen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 güsel güsel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ares :( bende areste orc um ve orc olmaktan utanıyorum towna shard +8 li adamlar girioyr kimsenin kılı kıpırdamıyor mage girip nova atıyor kaçacak zannediyorum üstüne inferno bide utanmadan üstüne 33 büyüsü atıyor sonra kaçıyor (ölmüyor) elimde large breaker gibi külüstür bi silahla townda adam kovalıyorum :) KittiesT__T ve Sacret olmasa karusların savaşı kazanma olasılığı %0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 good job orclara ölümmm :horace:[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 im God Gun Babaaaaaaaaaaaaa :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiCoLaS_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Ben o savasta yokhtum olsaydı haliniz yaman Nico is Number 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar