str_semiH Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 6. key buglumu acaba dün a1 de kallugada gördüm ama daha 2. keydeydim sora gezerken bu sefer asgada gördüm bu seferde 3. keydeydim.şimdi 6. keydeyim ama herkes 6. keyin buglu olduunu sölüo.(bu arada forumda yeniyim key konusu bi kaç kez açılmış sanırım.araştırdım.ama ihtiacım olduundan soruorum tekrardan bu konuyu açtıım için kusura bakmaın).[signature][hline]i'm a woker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 6. key buglı... ayrıca hemen lvl 50 olup o questi yapmak çok manasız bence...lvl 60-61 filanken o 10M xp nasıl güzel gelir onu düşünüp bence hemen lvl 50 de harcamayın...[signature][hline]-Haaaapşuuuuu! Sorry i'm alergic to bullshit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 peki 5. keyde bıraksam sora dewam etsem olurmu?saten bugluymuş 6. key sorada buglu kalırsa ne deişicek ha şimdi yaptım ha 60 da?tamam 60 da daha fazla exp gelicek ama o zamanda 6.key buglu olursa bu kadar uğraş ne için?[signature][hline]i'm a woker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar