Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lol =) bi bakın komik ve güzel bişey

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
avrupa ülkelerinde kadınların oyle bol ve yere kadar gelen etekleri giyme nedenleri tuvaletlerini sokağın ortalarına yapıyor olmaları. çömeldikleri zaman o etek her yeri kapatıyor.

evlerde kanalizasyon olmadığı için küreklerle dışarıya atılıyormuş dışkılar, şemsiyede yukarıdan gelen ok lardan korunmak için icat edilmiş.

yıkanmadıkları içinde parfüm sektöründe çok gelişmişler :)[signature][hline]Voic3
RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
Vay be çok ilginç ve iğrenç.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
ops iiki ozamanlarda yaşamıyoduk be :)[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır...
///////////////////////////////////////
Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur...
///////////////////////////////////////
daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır....
Mesaj tarihi:
na pis yermiş be tiksindim midem kalktı bir de ne mallarmış[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Mesaj tarihi:
Bunlar ne kadar gerçekse, adamların daha sonra üzerinde güneş batmayan bir imparatorluk kurduklarıda gerçek. Yaşam biçimleri ve kültürleri belki bizi tiksindiriyor ama nasıl olupta biz gerilerken onlar ileri gitti bunuda araştırmak lazım...[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
Where's my guardian angel
need one, wish I had one
  • Yeni Oluştur...