Voys Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 avrupa ülkelerinde kadınların oyle bol ve yere kadar gelen etekleri giyme nedenleri tuvaletlerini sokağın ortalarına yapıyor olmaları. çömeldikleri zaman o etek her yeri kapatıyor. evlerde kanalizasyon olmadığı için küreklerle dışarıya atılıyormuş dışkılar, şemsiyede yukarıdan gelen ok lardan korunmak için icat edilmiş. yıkanmadıkları içinde parfüm sektöründe çok gelişmişler :)[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 o_O[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Vay be çok ilginç ve iğrenç.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ *
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 vay be nerden nereyee[signature][hline]:0) ?
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 öğrendigim iyi oldu :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing]
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ops iiki ozamanlarda yaşamıyoduk be :)[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır... /////////////////////////////////////// Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur... /////////////////////////////////////// daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır....
cenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 na pis yermiş be tiksindim midem kalktı bir de ne mallarmış[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland'
loop Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bunlar ne kadar gerçekse, adamların daha sonra üzerinde güneş batmayan bir imparatorluk kurduklarıda gerçek. Yaşam biçimleri ve kültürleri belki bizi tiksindiriyor ama nasıl olupta biz gerilerken onlar ileri gitti bunuda araştırmak lazım...[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one
Öne çıkan mesajlar