oflu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Selam beyler, 6 aydır swg oynamıyodum-zaten 3 ay oynamıştım - bu gun yeni kredi kartımla bismillah diye basladım ve 5 saat lik download dan 1 saat kaldı. Okuduklarıma göre baya bişey ler değişmiş, server lar birleşti, prof lar gitti, ayrılanlar falan. En son corbantis de hun guildinde oflu semih diye oynuyodum, simdi hunlar kaldı mı, yakınşehir kaldı mı , ya da başka bi serverıma geçtiler bilmiyorum, herhengi birine de ulaşamıyorum.. Hun guild inden kardeşlerim okursa bi bilgilendiriversinler.. Ayrıca; bence soe tukurduğunu yalıcak eski sisteme geri donucek, şu an oyun counter strike gibi bişey anladığım kadarıyla. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 serverlar birleşmedi daha ama görücez nolcak ayrıca ne yaptın da geldin yaw...swg şuan beta dan başka bişey değil, üstüne bide o.ç ler para alıo... paticik üylerinin yarısından çoğu cancelledi sanırım.. ayrıca serverlarda adam kalmadı ki oynayabilesin.. max online oyuncu saysı 100 ü geçmio en kalabalık olması gereken saatlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 gel dostum ..Yeni HUN lideri ve Yakınşehir valisi benim yardımcı olurum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Volkan Lionheart ismim oyunda mesaj atarsın.[signature][hline]Dark Jedi Padawan Dant. Huns Guild /Yakınşehir (Corbantis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 HUN guildinden hic kimse kalmadi 1. 2. kuşak tamamen birakti 3. kusagin coguda birakti yeniler kaldi falan biz 20 kisi falan Guild Warsa gectik GW ye gelcek her türkü hun guildinde bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar