Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beramus ve gm işi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya nedir bu czye gittik gece saat hatırlamıyorum sabaha karşıydı tam towndan inerken bide baktım adını bile goemediim bi suru boss town civarı geziyo savaşlarda olduğu gibi 2 defa oldum:( sonra relog yaptım 1 tane bile yoktu anlamadım bu nası oldu çunku relog 1.5dakka kadar surdu hepsi kesilemej o surede ya bende giden 2m ex'e yanıyorum rez yok çunku[signature][hline]Lvl53 şimdilik (bilg bozuldu yoksa 58dim şimdi:(
Turkish_Lokum_Priest
Clan:OrjınalEffEct (50 den beri)
Mesaj tarihi:
yok abim sende national point yoktur orcları boss zannetmişsindir onlarda öldürünce ex gitmiştir geçmiş olsun yinede...[signature][hline][ img ]http://img356.imageshack.us/img356/5473/klaves7ip2ba7ea.gif[ /img ]
Mesaj tarihi:
said:
Hypotenes, 26 Kasım 2005 11:49 tarihinde demiş ki:
yok abim sende national point yoktur orcları boss zannetmişsindir onlarda öldürünce ex gitmiştir geçmiş olsun yinede...

NP'siz CZ'ye girilmez...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: 70 olcam gaza geldim
Mesaj tarihi:
Abi yok orc olsa anlarım yani 1.5 senedir oynarım 3 acc 40+ yaptım sattımda abi vallahi değil ya zaten atilla öldurdu benide 2 defa :D[signature][hline]Lvl53 şimdilik (bilg bozuldu yoksa 58dim şimdi:(
Turkish_Lokum_Priest
Mesaj tarihi:
said:
Kimlend, 26 Kasım 2005 11:53 tarihinde demiş ki:
Abi yok orc olsa anlarım yani 1.5 senedir oynarım 3 acc 40+ yaptım sattımda abi vallahi değil ya zaten atilla öldurdu benide 2 defa :D

Adam 1,5 yılda 3 tane 40 lvl char yapıp satmış. bilinc sen yaptın peki hala lvl67 utan biras lvlini yazarken :D:D[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿
Mesaj tarihi:
said:
Theridone, 26 Kasım 2005 12:38 tarihinde demiş ki:
Adam 1,5 yılda 3 tane 40 lvl char yapıp satmış. bilinc sen yaptın peki hala lvl67 utan biras lvlini yazarken :D:D

Almost 68... Coming soon..[signature][hline]Class: Rogue/Archer
Mesaj tarihi:
İyiyde gm boss spawn ederse o bosslara ölürsen exp kaybetmezsin.Boss eventlarda 1920 healle kaç TK kestim ben 20 kere ölerek.Bilinc bilir dreadmare ,shadmare kesicez diye 30 ar kez öldük zamanında ,exp gitmemesi lazım.[signature][hline]i miss you
Mesaj tarihi:
said:
BuRiAL_TR, 26 Kasım 2005 12:55 tarihinde demiş ki:
İyiyde gm boss spawn ederse o bosslara ölürsen exp kaybetmezsin.Boss eventlarda 1920 healle kaç TK kestim ben 20 kere ölerek.Bilinc bilir dreadmare ,shadmare kesicez diye 30 ar kez öldük zamanında ,exp gitmemesi lazım.

ahaha o dreadmare süperdi ya magicality tpliyordu paso öle öle bir hal olmuştum hahahah 20 kere falan ölmüştüm çok zevkliydi hatırladım o gün yine güldüm ha :D[signature][hline]Class: Rogue/Archer
Mesaj tarihi:
Ya bende niye gitti anlamadım bu arada 3 char değil 3acc yapıp sattım şimdi imzadaki geçerlidir bu arada sattığım 3 accdanda guzel para gelmişti tee ne zamanlar beramus yeniyken:( şimdi ezik kaldık neyse[signature][hline]Lvl53 şimdilik (bilg bozuldu yoksa 58dim şimdi:(
Turkish_Lokum_Priest
Mesaj tarihi:
salla yaw ezik kalmak daha iyi 65-70 olucan da ne olucak. Bu sefer de yok item derdi. Yok Armor derdi. Ohoo salla en iyisi walla :D ;)[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿
  • Yeni Oluştur...