Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beramus ve gm işi

Kimlend

Öne çıkan mesajlar

Ya nedir bu czye gittik gece saat hatırlamıyorum sabaha karşıydı tam towndan inerken bide baktım adını bile goemediim bi suru boss town civarı geziyo savaşlarda olduğu gibi 2 defa oldum:( sonra relog yaptım 1 tane bile yoktu anlamadım bu nası oldu çunku relog 1.5dakka kadar surdu hepsi kesilemej o surede ya bende giden 2m ex'e yanıyorum rez yok çunku[signature][hline]Lvl53 şimdilik (bilg bozuldu yoksa 58dim şimdi:(
Turkish_Lokum_Priest
Clan:OrjınalEffEct (50 den beri)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hypotenes, 26 Kasım 2005 11:49 tarihinde demiş ki:
yok abim sende national point yoktur orcları boss zannetmişsindir onlarda öldürünce ex gitmiştir geçmiş olsun yinede...

NP'siz CZ'ye girilmez...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: 70 olcam gaza geldim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kimlend, 26 Kasım 2005 11:53 tarihinde demiş ki:
Abi yok orc olsa anlarım yani 1.5 senedir oynarım 3 acc 40+ yaptım sattımda abi vallahi değil ya zaten atilla öldurdu benide 2 defa :D

Adam 1,5 yılda 3 tane 40 lvl char yapıp satmış. bilinc sen yaptın peki hala lvl67 utan biras lvlini yazarken :D:D[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Theridone, 26 Kasım 2005 12:38 tarihinde demiş ki:
Adam 1,5 yılda 3 tane 40 lvl char yapıp satmış. bilinc sen yaptın peki hala lvl67 utan biras lvlini yazarken :D:D

Almost 68... Coming soon..[signature][hline]Class: Rogue/Archer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BuRiAL_TR, 26 Kasım 2005 12:55 tarihinde demiş ki:
İyiyde gm boss spawn ederse o bosslara ölürsen exp kaybetmezsin.Boss eventlarda 1920 healle kaç TK kestim ben 20 kere ölerek.Bilinc bilir dreadmare ,shadmare kesicez diye 30 ar kez öldük zamanında ,exp gitmemesi lazım.

ahaha o dreadmare süperdi ya magicality tpliyordu paso öle öle bir hal olmuştum hahahah 20 kere falan ölmüştüm çok zevkliydi hatırladım o gün yine güldüm ha :D[signature][hline]Class: Rogue/Archer
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bende niye gitti anlamadım bu arada 3 char değil 3acc yapıp sattım şimdi imzadaki geçerlidir bu arada sattığım 3 accdanda guzel para gelmişti tee ne zamanlar beramus yeniyken:( şimdi ezik kaldık neyse[signature][hline]Lvl53 şimdilik (bilg bozuldu yoksa 58dim şimdi:(
Turkish_Lokum_Priest
Clan:OrjınalEffEct (50 den beri)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...