İyiyde gm boss spawn ederse o bosslara ölürsen exp kaybetmezsin.Boss eventlarda 1920 healle kaç TK kestim ben 20 kere ölerek.Bilinc bilir dreadmare ,shadmare kesicez diye 30 ar kez öldük zamanında ,exp gitmemesi lazım.[signature][hline]i miss you
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Beramus ve gm işi
BuRiAL_TR, 26 Kasım 2005 12:55 tarihinde demiş ki:
İyiyde gm boss spawn ederse o bosslara ölürsen exp kaybetmezsin.Boss eventlarda 1920 healle kaç TK kestim ben 20 kere ölerek.Bilinc bilir dreadmare ,shadmare kesicez diye 30 ar kez öldük zamanında ,exp gitmemesi lazım.
ahaha o dreadmare süperdi ya magicality tpliyordu paso öle öle bir hal olmuştum hahahah 20 kere falan ölmüştüm çok zevkliydi hatırladım o gün yine güldüm ha :D[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: 70 olcam gaza geldim
O değilde kutuları almıştık hep boş çıkıyordu ölüm makinesiydik tp pls 5 saniye sonra yine tp pls :D[signature][hline]i miss you
Ya bende niye gitti anlamadım bu arada 3 char değil 3acc yapıp sattım şimdi imzadaki geçerlidir bu arada sattığım 3 accdanda guzel para gelmişti tee ne zamanlar beramus yeniyken:( şimdi ezik kaldık neyse[signature][hline]Lvl53 şimdilik (bilg bozuldu yoksa 58dim şimdi:(
Turkish_Lokum_Priest
Clan:OrjınalEffEct (50 den beri)
Turkish_Lokum_Priest
Clan:OrjınalEffEct (50 den beri)
salla yaw ezik kalmak daha iyi 65-70 olucan da ne olucak. Bu sefer de yok item derdi. Yok Armor derdi. Ohoo salla en iyisi walla :D ;)[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿
gece gm boss cıkardı birsürü town içine 2 3 gündür yapıyor ex gitmiyor
arkadaslar gm lerın canı sıkılmıstır atmıstır onune bı bosss:Dama ole bısey olamaz oyunda karısıklık olmustur oda sana vurmustur geçmiş olsun kardesım
Öne çıkan mesajlar