Korku Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bu şerefsizler yakında hayvanlarıda sunnet ederler. Gerçi kendilerinin ne olduğu belli değil ama neyse.[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum. Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge.
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 böeyk kusmak uzereyim[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true..
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 son derece insanlık dışı ve ayıp[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 birincisi çok büyük bi saçmalık ikincisi kadınların nesini sünnet ediyolar dudak kısımlarından az bi parça mı alıyolar hayret bişey yaw...[signature][hline]1905 [Bu mesaj tony_montana tarafından 25 Kasım 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Yazilari da okumak lazim tabi.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior
bega Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Daha önce de söylenmiş ama, amaç kadinin cinsel ilişkiden zevk almamasini saglamak. Nasil bir mantiksa artik, o kadina cinsel ilişki işkence gibi geliyordur belki de. Malesef hala cinsel ilişkiyi sirf seks olarak görüyorlar. Zaten gözü acilmasin, birini sevmeden kocasina varsin diye o kizlari ergenlige girmeden evlendiriyorlar 12 13 yasinda. Genelde kizlara sünneti bebekken yapiyorlar diye biliyorum, ve genelde tehlikeli bir işlem oldugu için kiz bebekler kan kaybindan ölüyorlar, aile için bir boğazin eksilmesi tabii, belki sirf kiz bebek ölsün diye yapiyor bile olabilirler..[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Binlerce yıllık geleneklerden bir başkası. Evet Müslüman ülkelerde çoğunlukla bu yapılıyor ama nasıl erkek sünnetinin çıkışının müslümanlıkla bir alakası yoksa bununda yoktur. Müslümanlıkla değil tamamen cahillikle alakalı bir olay. Bu olayla Dünya'nın ilgilenmesini sağlayan Waris Dirie'dir. Kendisi Somali'de doğmuş, sünnet edilmiş bir hatun. Şimdi kendisi Birleşmiş Milletlerde Kadından sorumlu bi hede olması lazım. Bende kadın sünnetini ilk bu hatundan duymuştum. Yapılan iş mi? Erkeklik egosunun, erkeklik ezikliğinin vardığı son nokta olarak nitelendiriyorum.[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 gelenek görenekse ben karışmam.ne shit yerlerse yesinler.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
Davion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Biz türklerde mi bi sorun var yoksa dünyadaki diğer toplumlar fazla mı uctu? Japonlar cenin yer , afrikalılar kadınları sünnet eder.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 kadını sünet eden zihniyete ben..neler yapılır aslında o zihniyete nahah[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bi ülkedede bi gelenek vardı.. balayına damat yerine abisimi giriodu noluodu ole bişi vardı. peki ya bunlar ıbililiyomusun gibi dokumanlardan birinde[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby!
ruby Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 içim bi fena oldu =p cok igrenc bir sey ya :( gerizekalılıktan baska bir sey değil.[signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy ik hou van je pascal :) jeej
armra Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 görüyorum ki yazdıklarıma hemen karşı cevaplar vermişsiniz. oysaki ben bunları gıcıklık olsun diye yazmadım. bu olay büyük de bir rant kapısıdır. bu olay bir çok yönden acıklıdır. tıbbi etiğe aykırıdır. hatta insan hakları ihlaline de girer. sizden ricam bu sayfayı okuyun, hatta linklerini de okuyun. kaynak metinlere de bir bakın! http://www.geocities.com/tabibler/doktorlar.htm[signature][hline]
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 kadınlara yapılması saçma ve canice! katılıyorum böle düşünen arkadaşlara![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 wtf !!!![signature][hline]Zergling Lord of the StarCraft Majesteleri ve eksalansları Zergling paticigin şahı !!! internetin kralı...
hyde Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 brıtnı spıyırs[Bu mesaj hyde tarafından 26 Kasım 2005 00:10 tarihinde değiştirilmiştir]
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 oha felan oldum :D wtf kadınların neyini kescekler[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing]
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Whiskey, 25 Kasım 2005 17:44 tarihinde demiş ki: sünnetin erkek için bilimsel faydaları kanıtlanmıştır. [signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
oper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Finrod, 25 Kasım 2005 16:38 tarihinde demiş ki: kesilen kısım nedır??:) klitoris şimdi klitoris ne demeyin gösteremem :D edik:yazmışlar zaten :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı [Bu mesaj oper tarafından 26 Kasım 2005 11:23 tarihinde değiştirilmiştir]
fiona Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 inanmıyorum ya nası yaparlar böyle bişeyi![signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: bizsiziarariz, 25 Kasım 2005 17:00 tarihinde demiş ki: eshevar imza süpermiş dün çok hoşuma gitmişti :p[signature][hline]no nothing..
dory Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 yuh be, kimse "ben kestirmem kardesim" dememiş mi? sacmalik be[signature][hline]Please try to understand Take my hand Be free of all the pain You hold inside..
ses Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bu işlem yapılırken kimse kadınlara sormuyor,geneldede kocalarının isteğiyle yapılıyormuş...Yani ortada bi zorlama var...[signature][hline] Clouded this boy's future is...
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Yuh...Ne biçim gelenekmiş be bu....[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Öne çıkan mesajlar