Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Sanırım köpek evde bakmak çok zor olmalı şimdi köpeğimi vermeyi planlıyorum.. yerine alabileceğim 400-500 dolara alabileceğim bir kredim var sizce hangi hayvanı almalı? kedilerin fiyatıda ucuz sanırım yani 500 dolar diye illa hepsini harcamam tabi :) neyse şimdi fiyatları falan ne kadar birde kedi besleyenler memnunmu :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 senın hayvan almaman en hayırlı yol olur ...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 sen o 500 $ ı bana wer bn sana ıstedıgın hayvanı bulıyım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Tavuk besle tavuk. Mis gibi yumurta sıcacık.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ya yanlız sacmalık kopek ı 1 aylıgınamı aldın?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 hayvanoğlu hayvan başlığı görünce direk yazasım geldi :)[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bakamayacağımki herşey ilk iyiydi sonra olmadı işte ondan olmadı.. abuk subuk atmışsınız ha :) hayvan alıcam inadınıza..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 O parayı bana ver sana sokak köpeklerinden acaip bi cins yaratıp veriyim. Kimsede olmaz yunik dog hesaaabı.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 azmo benden önce yazmış al bi tane sokaktan kedi besle işte. öyle siyam olunca bi farkı olmuyo sokak kedisinden o kadar.[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 sokak köpeği besle sevaptır[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 orc ve hayvan topicleri ehue bence maymun al[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 domuz besle olmadı[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ya saçmalamayın ya.. sokak köpeği olmaz bir kere özgürlüğe alışmış sokak kedisine gelince bana alışması vs. si kolay bir iş olmayacak yani alırkende yavru alayım diyorum?[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bukalemun al zaten kopege bakamıomuşun ona bakmanda gerkmez ole durur orda ara sıra yemek veirsent abi[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 yok aman kalsın o..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 köpeğe bakamadıysan kediye de bulaşma derim. onun da köpekten geri kalan bi yanı yok. sincap dene. hatta paticikte bi arat sincabı. çok şeker bişey.ya da ne biliyim su maymunu var onları dene:)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 YA HAYVAN ALMA KARDEŞİM HAYRET BİRŞEY YA AÇ İNSANLARI BESLE O 500 $ LA DAHA SEVAPTIR[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 daha ne hayvan alcan ya alcak hayvanmı kaldı[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 off uyuz oluyorum git aç insanı besle.. babamda diyor hayır beslemiyorum hayvan besliyorum ya! palavra hepsi bunların..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 siyam kedisi al benim siyam kedim var 11 aylık erkek tek sorun ergenliğe girdiği için şu sıralar biraz arsız ama çok tatlı.Buyur resimlerinide koyim,[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional || Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |[Bu mesaj XaYd3r tarafından 11 August 2003 02:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 gerçekten güzelmiş :) siyamlar güzel kediler tabi ancak siyamlar sanırım biraz kıskançlar falanmış birde yanlızlıktan sıkılıyorlarmış sanırım?[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 su yılanı al bence[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 sanırım sürüngen almam demiştim :) yılan ise asla ıyyk :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 gozlere bak skalaya bak allahim masmavi[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 eheh ne yani buddy ninde mavi gözleri var daha korkutucu hemide :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar