Herotik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Tamamiyle oyun ucretsizdir.. Basit bir oyun ama biraz zevkli geldi ilk başş sonradan baydi ama ginede bi deneyin derim craft olayi filan var ama biraz zor yapmasi cunku senden mesela madencilik yapcaksin kazma istiyor buda 1gold 15silver olmasi lazim bunu aldiktan sonra 1gun veya 7gunluk sertifika aliyorsun almadan madencilik yapamiyorsun ve bu gunu geldiginde sertifika kaybolmakta questleri guzel ve kolay yeni patchle bastan sana 1000heal 1000mana surubu silah ve armor veriyo kolayliklar olsun diye 4irk var monk , warior , assassin , mage bu irklar var bildiginiz gibi oyunda herzaman help menusu sayesinde kacinci levelda quest var ve ne yapacagina dahir bilgi vermekte size simdi linkleri vereyim isteyen dener ve gorur..Oyunun grafikleri guzel ama camera acilari guzel deil ve olay su 12-24-36 diye skiller geliyo ve bu skilleri toplayarak combo orataya cikiyo ewt baslayanlar bana ismiyle birlikte msj atsin elimden geldigi kadar yardim ederim http://eng.doonline.co.kr/member/register.php bu uye olmak icin ftp://crspace.nefficient.com/crspace/MartialHeroes/MartialHeroes_2.0.exe buda clienti indirmek icin[signature][hline]Ririth Rigerback (50ice wizzy)Merlin Herotik (44heretic)Merlin Ganza (34Blademaster) Lancelot Colerax 30Assassin Martial Heroes http://www.darkandlight.net [Bu mesaj Herotik tarafından 24 Kasım 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Şimdi indirmeye başladım.Yarın sabahtan başlarım oyuna,umarım sarar :) Ayrıca şu arkadaş indirmemde baya bi etkili oldu :p [spo1=.][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herotik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Oyunun girisindede oyle resimler var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Valla bence denemeyin :) Çok basit olmuş sanki : ss almıştım koymak için ama oyundan çıkaramadım bi an,reset attım oda gitti.Bence 500mb lik bi oyun için fazla basit olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bencede indirip boşuna zamanınızı harcamayın. Her hayvan kesişimde bi lvl atlıyom xD Zaten animasyonlar falanda çok dandik :)[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar