iamLight Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Pzart yaz 3131 e gönder cebin polifonik osuruk çalsın neşelen mutlu ol XD[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:85k+(wallam paso artıyo :D ) Clan: Junky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
citos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 [spo1=:)]isim deiştirecem hemen.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 lam sicmik can sen adini degisme kanka ya osuruksuz biz ne yaparz zaten blackwinds banimi acmadi püffff bana bi orc mage bul artik gelim sana ks yapim czde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 @buro kredi kartından olmasa KSden ban yicektin zaten :D hehehe...[signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn...45k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bu aralar edit çarlar fırlayabilir. sen nerden cıktın die sormazlar name change der. daha 2 hafta önce. ful shell chitin shield li bi priest gordum czde. daha önce ne moradda ne karusta gormemiştim. clana gelir misin dedim. bana ne verebileceğine bağlı dedi. lvl dedim 66 dedi. oha dedim direk bb. bi daha da gormedim onu[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CristianoKoray Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 arkadaşlar Peki Name Change scrollar kullanılıyor mu?Nickimizi değiştirebilcekmiyiz?[signature][hline]LvL:6x Server:Ares Clan:PaTRiot Name:CristianoKoray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: eMrE_uLTrAsLAn, 25 Kasım 2005 17:38 tarihinde demiş ki: @buro kredi kartından olmasa KSden ban yicektin zaten :D hehehe... LoL ben ksyi 50 lvlde biraktim anladim ki öle bi p*k olunmaz he arada yaptigim oldu mesela dtsde bi gün ksciler kafayi yedirtti gittim dtsyi dagittim ashleri dagittim nie ks yapiyosun lvlinden utan diyenlerede sizin exp azalinca cok kötü oluyor degil mi diyince hepsi susmustu:D ks bi sey degil 5 novadan ice nova ile kutu actim ne oldu gm kardesim geldi banladi sucum ne banka hatasi pehhhhhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: CursetH, 25 Kasım 2005 13:30 tarihinde demiş ki: bu arada sanırım bidas baska bi charın nickini deiştirmiştir SS de np sembolu yokmuydu ^^ Evet zaten Soulslayer Bidas'ın kendi accountu değildi.Şuanki Bidas nickli char eski _Alcazer_ 67 lvl.[signature][hline]Class:Priest Level:65 Clan:KittiesT_T Np:450k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: forrazzi, 26 Kasım 2005 04:07 tarihinde demiş ki: said: CursetH, 25 Kasım 2005 13:30 tarihinde demiş ki: bu arada sanırım bidas baska bi charın nickini deiştirmiştir SS de np sembolu yokmuydu ^^ Evet zaten Soulslayer Bidas'ın kendi accountu değildi.Şuanki Bidas nickli char eski _Alcazer_ 67 lvl. Soulslayer görükmüyor banlandı felan die duydum ama ne kadar dogru bilemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: -Cursed-, 26 Kasım 2005 05:44 tarihinde demiş ki: said: forrazzi, 26 Kasım 2005 04:07 tarihinde demiş ki: said: CursetH, 25 Kasım 2005 13:30 tarihinde demiş ki: bu arada sanırım bidas baska bi charın nickini deiştirmiştir SS de np sembolu yokmuydu ^^ Evet zaten Soulslayer Bidas'ın kendi accountu değildi.Şuanki Bidas nickli char eski _Alcazer_ 67 lvl. Soulslayer görükmüyor banlandı felan die duydum ama ne kadar dogru bilemem.. hayır banlanma gibi birşeyi yok..sadece charı eski sahibine geri vermiş.ve asıl sahibi charı 2500$ gibi fiyattan satmayı düşünüyormuş..[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:100k+ Clan:Sacred zuhaha shevchenko naptı uleynn fb liler zuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 soulslayera bişi olmaz :horace:[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar