Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 eryaman'da oturanlar pm atabilirler mi bana ? bulusup bişeyler yaparız. daha sonra ankara geneline açılırız :)[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 eryaman diil ank atıyımda bari ankden olanlar belli olsun birazdan azmo bakar zaten :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ok icq'ları da alalım okul baslamadan bi içki partisi düzenleyelim. millet paso foto yolluyor fena kıskandım o yüzden. bizim neyimiz eksik dimi[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ha tabi içmeyen olabilir şart değil içki :)[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 iyi ben vereyim ama içki olmasın nefret ederim grr.. 135604183 ama kesin gelirim demiyorum :) beni bilir herkez hep derim gelmem :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bende gelebilirim ama izmirde oturuyorum yani izmir tayfına mı giriyom bilmiyom :-) ankaradayım şu an yakın zamanda olcaksa varım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
costher Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Ben Eryaman 1. etaptayım.[hline]Photoshop, Fireworks, Dreamweaver, Illustrator, kisaca 2D hersey. Mail:mailto:[email protected] ICQ:81285872 Connector için msg atınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 amma çokmuşuz eryaman 2. etap içtaş hani metro inşaatı var ya onun yanındaki bina[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Neyi kıskanıyorsunuz. Paticik tarihinin en büyük etkinliğini Ankara tayfası olarak yaptık patladı catladı :D :P Eylul u bekleyin 2. paintball turnuvasını yapcaz Tabi bu turnuvaya katılımın türkiye genelinde olmasını bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QaQa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 tunali taraflarina gelirseniz bende gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar