Buyse Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 asafasfasaf af yok lam geyik olsun. telekoma sövecem az kaldı[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Buyse, 25 Kasım 2005 12:10 tarihinde demiş ki: asafasfasaf af yok lam geyik olsun. telekoma sövecem az kaldı sie geyikmiş yaw yawwwww bi ilerle buyse yaaaaaw :D[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:100k+ Clan:Sacred zuhaha shevchenko naptı uleynn fb liler zuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 kodum mu komadım mı kodum mu komadım mı? bana bunun cevabını ver[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 olm buyse sen oyunu bırakmadın mı?git kardeşim bizim forumdan,git silkroad'ın forumuna takıl:):):):):)[signature][hline]server:ares nick:CYCLOME aşiret:RunningAmoks np:bunu söylersem seni öldürmek zorunda kalırım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLCrusheR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bi ilelleyin yaw, bi ilelleyin, benlen polemiğine girmeyin :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 2 kişinin kestiği Boss değildir... asdasdas :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLCrusheR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 kafa dengi arkadaşlarım buyse ve poli ye seçme şahan şarkıları armağan ediyorum :D:D içinde sevilen hitlerden asiye ölesiye ve tankut şarkıları tehlike çanı fonu filan war, öptüm mucxs :D http://d.turboupload.com/d/164468/sahan.rar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 keylog o indirmeyin :Pp yaaw bu telekom tavuk mu değil mi ? tavuk mu değil mi? heaa?[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Nerde CivCiv Orda Bereket :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 asffffffffffffffffffffffffasggggggggggggggg delircem laaag [signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 18 [Bu mesaj Buyse tarafından 25 Kasım 2005 12:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLCrusheR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 off yaa alışmışım teraziye bi tık isteyecem neredeyse, paylaşımcı arkadaşlara selamlar Sen şimdi bana bunu cevabını verbiliyonnnu heaöüaa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bah poliii yeminlen bozusurus.. ben o kadar asil bir playerım kııı[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Beeeennnnniiiiii SSeeeeeeçççççççççç:):):):):):)[signature][hline]server:ares nick:CYCLOME aşiret:RunningAmoks np:bunu söylersem seni öldürmek zorunda kalırım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 aha bakın muhteşem türk telekom[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 aha bakın muhteşem türk telekom[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bir Ks cinin Nesi Var iki KS cinin SEsi Var :P[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 oha özür yaw post ediyorum sayfa bulunamıo diyor. allahım ya .[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bu Ne Bea :S[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLCrusheR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Off ya dört ayrı Ss diye dördünüde yeni pencerede acıyorum bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TiKiTo_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 atasözlerini birazda yol sözlerine cevirsekmi :D mesela : emeğimiz bilek zoru, lupine eyes sen bizi koru sollama beni light basar gecerim sseni asıksan vur saza rogue sen bas gaza devamını siz getirin be yav :D[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ LvL : 63 Nation : Karus Class : Assasin Np : 49xxx Clan : wearehistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 4 goblinin nesi var 5 goblinin giysisi var. Sakla Bow'u, archer'a dönersin. Bir buffer bir assasine gel beraber cz de pk yapalım demiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 apos kesersin exp alirsin rollback yersin 3 un 1 ini alirsin :D:D[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bana priestini söyle sana nasil pk yaptigini söyliyim :D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar