Arnis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 1,9 test icin... https://test.worldofwarcraft.com/en/login/login?service=http%3A%2F%2Ftest.worldofwarcraft.com%2Fen%2Fcopy%2Fcharacter-copy.html[signature][hline]Invadoria Redwall, Arnis, Sc. (E/Mo)-(Mo/W) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 gerekli programı indirdim çekiyoruz bakalım peçi fiti fiti ilerliyo bu dl kıl oldum[signature][hline]gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 eu için normal versioyunu test e geçiren bi peç varmı ?[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sen ne soruyon can cım :) benım sormam lazım asıl :)))[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 girebilen var mı şu an?[signature][hline]gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yav sunu indirebilecegim bagimsiz bir adres yokmu yavv 120 mb. evdeki 256 ile 1 gunde iner :P.bare is yerindeyken indirem 2mb :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ehe girdim gayet hoş tier 1 epicleri vermişler amcamlar AQ testi için horde/alliance bi paticik guildi kurup test etsek fena olmaz aslında[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 nick serefsiz (rogue) ally PVP deyim...[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yav hala bulamadim su eu linkini yav bilen yok mu yavv blizzden indirmek istemiyorum[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Pve'ye girmek şuan için imkansız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 hehe her denediğimde en açağı 2k sıra oluyor... demin 5k sıra vardı... bu arada level 60 char ları birtek pvp ye koyabiliyoruz değil mi ? eğer guild kurarsanız ben de orc hunter ım nick makhian :)... bu arada patch daha wow guru ya gelmemiş, yalnızca us için test server patch i var ama, sanırsam en geç ertesi gün e gelir...[signature][hline]Makhaon Level 42 Tauren Hunter - Kor'gall [EU] [Bu mesaj kfg tarafından 25 Kasım 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 frozen account ile test realmde oynanabiliyor mu ? zlorwf oynanıyor dedi ama çektim kurdum bir türlü giremedim. karakter taşıma işlemlerini falan da yaptım. daha ne yapmalıyım ?[signature][hline]msn : [email protected] [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 frozen acc ile oynanıyor sen biyerde yanlıs yapıyorsun sanırım en son oyuna girmeye calışan sırada 3.5k insan vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 heh tamam hallettim. meğersem WoW klasörünün içinde ayrı klasör varmış :) yanlız yuh, 5239 kişi sırada, estimated time 79min.[signature][hline]msn : [email protected] [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 tek server mi var acaba eger oleyse sıra gelmez bize yaws :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 nah available diyoruz efem. normal serverdaki raidi bitirdim, yeni instance acilcakti bugun aa bi bakiyim dedim, sonra korktum 6k sira gorunce. coluk cocuk uyumaz da bu gece, cuma. pof. [Bu mesaj thanatos tarafından 26 Kasım 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 evet olorin, tek server. hem de üstüne pve serverı :D[signature][hline]msn : [email protected] [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Ya ben giremedim nasıl yapıcaz bu işi patchleme yapamıyorum test server için birisi anlatsa iyi olcak[signature][hline]DDO > WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar