Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 3 için TV. almak şart!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Arkadaşlar Playstation 3 için Seneye Son Model 100Hz.+ bir Tv. almak farz oldu.Bu bizim için avantaj mı olacak yoksa bir dezavantaj mı anlayamadım,sanırım maddi yönü -, manevi yönü +.Neden mi?

Sony Computer Entertainment'ın başkanı Ken Kutaragi'nin iddiasına göre PlayStation 3 oyunları 120 FPS gibi yüksek bir ekran tazeleme oranında oynatabilecek. Tahminine göre gelecekteki televizyonlar da bu tazeleme hızını destekleyecek.

Günümüz konsol ve standart televizyonlarının 50 fps/hz verdiğini düşünürsek bizlere 100 Hz'den aşağı olmayan HDTV'lerin yolu gözüktü gibi geliyor.[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Mesaj tarihi:
o tazeleme hızından daha önemlisi hd-tv ler yüksek çözünürlük desteği ile(1920 falan gibi..) geliyor.. PS3ün grafiksel kaliteside tabiki de en iyi şekilde max çözünürlükle görülebileceğinden tv almak farz olmasada cok büyük bir artı olur..

zaten açıklamalara göre ps3ün asıl grafiksel üstünlükleri hd-tvlerde ortaya çıkacak.. yani zenginler in zengin olmayanlar out oldu bir nevi bu.. mecburi birşey tabi de yani ben 40bin$ verip 150 ekran bir hd-tv alabilecek durumda değilim mesela.. ve sanırım hiçbirinin aileside buna izin vermez..[signature][hline] Sex Machine
Mesaj tarihi:
evet ps3 te hdtv destegi var . artik basinda cesedimi bulucaklar oyunlardan orgazm olmus ve kalp krizi gecirmis bir sekilde..[signature][hline]Oh baby you want me ?
Well you can get this lap dance here for free.
Mesaj tarihi:
Hayır çalıştırmayacak yeni çıkacak olan TV.'lerde rahatlıkla oynayabileceğiz yani 120 FPS/hz'de veyada 100FPS/hz'lerde oynayabileceğiz.Bu iş bize Çok Tuzlu ya patlayacak.[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Mesaj tarihi:
playstation hic bir sekilde pc oyunu calistirmaz konsol olayina aykiri bu abartmayin. ayrica normal 50hz tvlerde calismayacak diye birseyde duymadim[signature][hline]Oh baby you want me ?
Well you can get this lap dance here for free.
Mesaj tarihi:
sanırım hdtv için olan aparıta sahip olmak için ya para ödeyeceğiz ekstradanya da konsollun herşeyinin olduğu paketi aldığımızda alabileceğiz,normal olarak pal 50 ve 60 hz desteği olacak.Zaten Hdtv ekstra maliyet demek ve avrupada yaygın bir sistemde değil okuduklarıma göre japonlar için hdtv onlarda standart olmuş olay pek bizle alakalı değil.[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd.
-screwww you guyssss i'm going hoomee.
eric the cartman
Mesaj tarihi:
olay bizimle alakalı deil diye bisey yok..

direk bizimlede alakali.. taam 50-60hz tvleri destekliyo alet oynarsiniz pasa pasada yani sizce 640*480 cözünürlüktemi grafikler kalitelidir yoksa 1280*1024 temi mesela.. (cozunurlukler random verilmistir )

ayni mantikta normal tv yerine HD-TV destekleyen bir televizyona sahipseniz grafiklerin kalitesi abartisiz 10 kat artar(abartili mi oldu ne, baya bi artar mi desek naapsak)

yani kral olur o alet....

olay bundan ibaret iste. calismicak diye bisey yok arti usb den pc'ye baglama olayina ayrica guldum uzun bi sure.abartinin doruklarinda dolasiliyor artik.acaba ps3 ü pcye baglayip ne yapabilirim diye dusundum bi sure.. sanirim hic bisey yapamam.

Dip Not: ps3 le oynadim e3'teydim psp ps3 e baglanablio, ps3 pcye takiliyo, mgs4 cikti oynuyorum japonum ben.. bu aciklamalari yapan arkadasin yasini merak ettim bi anda.. yeter be yeter aa..[signature][hline] Sex Machine
Mesaj tarihi:
varsa hdtv in seni ilgilendirir...ama onu söylerken ben standarttan bahsediyorum,bu televizyonu alabileceğin şu an doğru dürüst biyer bile yok Türkiyede.

not:Amacım kavga etmek değil bir yanlış anlamayı düzeltemek.

[/b]edit:[/b]
Blu-Ray Diski ve HDV
Bir sonraki kuşak DVD'lerde, geleneksel DVD'lerden çok daha fazla bilgi saklanmasına olanak sağlayan mavi bir lazer (çok daha ince bir noktaya odaklanabilen) kullanılacak. HD-DVD ya da Blu-ray Diski olarak da bilinen bu DVD'ler kaynağının kalitesi yeterli olması koşuluyla, HDTV kalitesinde görüntülerin kaydedilmesini ve oynatılmasına olanak sağlayacak. Ancak bu DVD'ler yalnızca yeni Blue Laser oynatıcılarda oynatılabilecek. HDTV yayınları ve içeriği şu anda yalnızca Japonya'da mevcut. Blu-ray Diskin Avrupa'da çıkması, Avrupa'daki yayıncılara ve HDTV'nin Avrupa'ya girmesine bağlı. Sony, yeni HDV biçimini temel alan yeni bir video kamera çıkartmayı planlıyor. Teknoloji piyasada daha geniş çaplı mevcut olduğunda, yüksek tanımlamalı sistemiyle çekim yapmak ve düzenlemek mümkün olacak ve çok yüksek resim kalitesi sunacak
kaynak:http://www.sony.com.tr

[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd.
-screwww you guyssss i'm going hoomee.
eric the cartman

[Bu mesaj Dux tarafından 15 Kasım 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hayır çünkü çözünürlük farkı var. hdtvler 1920x1080 mi 1920x1440 mı öyle bi çözünürlükte çalışıyorlar.. sadece 100hz olayi degil yani..

hmm dux,
türkiyede sony nin samsungun philipsin hd-tv ready tvleri var.. bazilari yalan direk cok soruşturmak lazım ama bir sürüde gördüm.. bulmak zor diye bişeyde yok aman naaptınız ya.. hd-tv cikali uzun süre oluyor..[signature][hline] Sex Machine
Mesaj tarihi:
said:
Dux, 15 Kasım 2005 23:13 tarihinde demiş ki:

[/b]edit:[/b]
Blu-Ray Diski ve HDV
Bir sonraki kuşak DVD'lerde, geleneksel DVD'lerden çok daha fazla bilgi saklanmasına olanak sağlayan mavi bir lazer (çok daha ince bir noktaya odaklanabilen) kullanılacak. HD-DVD ya da Blu-ray Diski olarak da bilinen bu DVD'ler kaynağının kalitesi yeterli olması koşuluyla, HDTV kalitesinde görüntülerin kaydedilmesini ve oynatılmasına olanak sağlayacak. Ancak bu DVD'ler yalnızca yeni Blue Laser oynatıcılarda oynatılabilecek. HDTV yayınları ve içeriği şu anda yalnızca Japonya'da mevcut. Blu-ray Diskin Avrupa'da çıkması, Avrupa'daki yayıncılara ve HDTV'nin Avrupa'ya girmesine bağlı. Sony, yeni HDV biçimini temel alan yeni bir video kamera çıkartmayı planlıyor. Teknoloji piyasada daha geniş çaplı mevcut olduğunda, yüksek tanımlamalı sistemiyle çekim yapmak ve düzenlemek mümkün olacak ve çok yüksek resim kalitesi sunacak
kaynak:http://www.sony.com.tr

dux kel alaka bi açıklama. ben Türkiye'de hd-tv destekli yayin yapiliyor dedim mi? televizyonlar piyasada ve sony den tutunca samsunga philipse kadar neredeyse tüm markalarin hd-tvlerini bulabilirsiniz.. verdiğin bilgi cok hoş gerçektende konuyla hiç alakası yok. hd-tv Türkiye'de kullanılıyor cok yaygın olmamasının bir sebebi televizyonun insanlar tarafindan don değiştirilir gibi degistirilmemesi mesela.. ama yeni tv alacak insanlarin cogu farkinda bile olmadan hd-tv alacak..

böyle yani..[signature][hline] Sex Machine
  • Yeni Oluştur...