Siena Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bugün sınavdaydım,tam bitirdim sınavımı bir anda kötüleştim,kalbime ağrı girdi 15-20 dakika kıvrandım baktım olucak gibi değil hocaya söyledim.Arkadaşlarım ve hocayla birlikte okulun medicosuna gittik,ordan da hastaneye sevkettiler.ecg falan çektiler,kan aldılar,taşikardi varmış kalbimde yani ritim bozukluğu.Ama daha ayrıntılı inceleme istediler.Sınavdan falan heyecanlandığımdan değil,gayet iyiydim ama sanırım bu son yaşadığım olaylar ne kadar güçlü durmaya çalışsamda beni baya etkilemiş.Eee tabi kalple ilgili olaylar kalbe vuruyor galiba.Ama şunu öğrendim arkadaşlar sağlık herşeyden önemli,o yüzden kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin ...[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 haklısın siena..benim annemde de var o önemli bişey değil ilaçla kontrol altına alınabiliyo...ama insan panik oluyo tabi kalp sonuçta..[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Basörtüsü kafayi, türban beyni örter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 evt haklısın..ınsan elınde olmuo aslnda uzulup uzulmemek ama ne kdr ii olmaya calısırsan o kdr ii olursn yanı..gecmıs olsun bide..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 geçmiş olsun. miğdem ve bağırsaklarımda 3 aydır sorun var. 2 gündür yatırmıyor yine beni. sinirden kafayı yıyecem ya.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 aman dikkat et siena! kalp ağrısı,kalp yarası acı veren şeyler! takma kafana lütfen! geçmiş olsun diyeyim! :([signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 geçmiş olsun bab benimde zona die bi hastalıgım war sinr uçları iltihapı aşırı stress heycan uzuntuden falan meydana gelio bendede bugunlerde gene başladı a.q bu acı çektiren kızların sonuçlarını iç dusunmuolar bazı şelerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 çok çok geççmiş olsun. sağlıklı çoook önemli..[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siena Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 çok saolun arkadaşlar,evet insanın elinde olmuyor,üzülüyor yaşadığı olaylara,etkileniyor gerçi artık 17 yaşıma göre daha güçlüyüm,o zmanlar çok kötü olmuştum aşk acısı yaşıyınca ama şimdi öyle değil insan büyüdükçe daha mantıklı düşünüyor ama bir yerden çıkıyor demekki acısı.[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: death_cuk, 25 Kasım 2005 20:58 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun bab benimde zona die bi hastalıgım war sinr uçları iltihapı aşırı stress heycan uzuntuden falan meydana gelio bendede bugunlerde gene başladı a.q bu acı çektiren kızların sonuçlarını iç dusunmuolar bazı şelerin of çok kötü bişey o geçmiş olsn allh kolaylık versn[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Basörtüsü kafayi, türban beyni örter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 medico değil mediko, ecg değil ekg. geçmiş olsun.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 sen ne diosun? bende astım var aynen sendeki gibi kalpte ritim bozukluu var böbrek ağrılarım var ki daha 17 yim şurda 1.5 ay snra 18 olcam :p sağlam diiilim :p bende sınavlarda kötü oluyorum baya dikkat etmek gerekiyor gerçekten ..=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 geçmiş olsun olmasına da... bazı şeylerin değerini kaybettikten sonra anlıyoruz genelde.. buna dikkat etsek sorun olmaz zaten..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 en iyi arkadasımda vardı geçen sene,sürekli kalbine agrı giriyordu ağlıyordu falan.ama merak etme.onun da bu yıl hiç bir seyi yok, ilaç kulanıyor bildigim kadarıyla.illaki en kotusunu dusunmeyelim. bundan sonra daha dikkatli ol saglıgına,ilacların falan da varsa almayı ihmal etme,doktora git vs.iyileşirsin . geçmiş olsun[signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy ik hou van je pascal :) jeej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 geçmiş olsun kardeş.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar