Serif Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Selam arkadaslar, Ben burayi tamamen sans eseri buldum ve oldukca hosuma gitti. Buradaki insanlar anlasilan online oyunlari oldukca seviyolar. Tahminen Aralik'ta yeni bi "Pirates of the Burning Sea" adli MMORPG oyun baslicak. Oyuna bakmak isteyenler icin adresi www.flyinglab.com. Konu 18. yy basi Karayipler. Ozellikle Sea Dogs, Age of Sail2 ve PoTC gibi oyunlari sevenler muhakkak baksinlar.[hline]Est Sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAZUKA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Aramıza hoş geldin. :>)[hline]b*a*z*u*k*a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Öncelikle hoşgeldin Paticik gerçekten güzel yer soruna hemen cevap bulabiliyosun ayrıca pirates of the burning sea gözüme hoş gözüktü mmorpg ye bayılırım uo dan sıkıldım yeni oyun arıyodum söylediğin için saol.[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar