Informer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: end, 24 Kasım 2005 19:01 tarihinde demiş ki: ben onu bunu anlama burdakı en guzel arkadaşlık bızım kım nederse desın piretess omar keogen_lınc strata defuld lord nexo davar bız bu oyunu oyun oymak ıcındeyıl bırşeylerı başarmak ıcın oynuyorun ve ben ::end:: varmı bende kral prestt oooo totti abim hoşgeldin nasılsın[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 aslında bütün türkler yanlış yapıyo ne kadar 60 üstü ve np si çok olan türklerin çogu yabancıların clanlarında bi adam akıllı grade 1 kollugu yanan tük clanı görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 1 tane vardı ama disband oldu[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Informer, 24 Kasım 2005 19:18 tarihinde demiş ki: 1 tane vardı ama disband oldu yok abi karus ta olan türk ler birbirlerini destekliyo:D ama el moradta yok:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: _50cent_tr, 24 Kasım 2005 19:18 tarihinde demiş ki: aslında bütün türkler yanlış yapıyo ne kadar 60 üstü ve np si çok olan türklerin çogu yabancıların clanlarında bi adam akıllı grade 1 kollugu yanan tük clanı görmedim höYT Owned_by :D[signature][hline]NicK : TaLkative Owned_by Disbanned :( Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: forrazzi, 24 Kasım 2005 19:11 tarihinde demiş ki: f9 la hala eric mi oynuyo şuan? Bu sıralar Matt oynuyor galiba. Biraz izbe vurmuştu geçen level baskını yapmaya geldiklerinde. IRC den sorduğumda da Matt cevap vermişti. Ayrıca IRC den muhabbetim olduğu için biliyorum, eric ve Matt öyle kibirli poposu kalkık tipler diil.[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 <3 matt[signature][hline]Class:Priest Level:65 Clan:KittiesT_T Np:450k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bu sitedede bi ara resmi çıkmıştı f9devil dediğiniz aşağıdaki sarı saçlı pale :D[signature][hline]Server:BeramusClan:TeRaPiGrade:2Name:baddal31Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 baba ben kibir gurur deyince mike(hepimizin bildigi screamingslave dostumuz) ve aimgorge (perple oynayan bottom) üstüne adam tanimam hepsinin [spo1=18+ pls]a.k[/spo][signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bende görmütüm bu resmi bir yerde ama nerde :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 night kafede bi genc 16 yasinda cocuk diorki abi orda 18+ yazior tiklayimmi ne var die yok dedim tiklama gece rüyana flm girer böle seyler yapma cocuklari ürkütme:D[signature][hline] ::gel_pc_pc:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: PCPC, 24 Kasım 2005 19:37 tarihinde demiş ki: night kafede bi genc 16 yasinda cocuk diorki abi orda 18+ yazior tiklayimmi ne var die yok dedim tiklama gece rüyana flm girer böle seyler yapma cocuklari ürkütme:D zuahahahhahahahahaha koptum :D:D:D minigin gözlerinden öp benim icin asadasadasasada[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: NightHunter666, 24 Kasım 2005 19:39 tarihinde demiş ki: said: PCPC, 24 Kasım 2005 19:37 tarihinde demiş ki: night kafede bi genc 16 yasinda cocuk diorki abi orda 18+ yazior tiklayimmi ne var die yok dedim tiklama gece rüyana flm girer böle seyler yapma cocuklari ürkütme:D zuahahahhahahahahaha koptum :D:D:D minigin gözlerinden öp benim icin asadasadasasada ehe :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: NightHunter666, 24 Kasım 2005 19:39 tarihinde demiş ki: said: PCPC, 24 Kasım 2005 19:37 tarihinde demiş ki: night kafede bi genc 16 yasinda cocuk diorki abi orda 18+ yazior tiklayimmi ne var die yok dedim tiklama gece rüyana flm girer böle seyler yapma cocuklari ürkütme:D zuahahahhahahahahaha koptum :D:D:D minigin gözlerinden öp benim icin asadasadasasada :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior [Bu mesaj Informer tarafından 24 Kasım 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: NightHunter666, 24 Kasım 2005 19:35 tarihinde demiş ki: baba ben kibir gurur deyince mike(hepimizin bildigi screamingslave dostumuz) ve aimgorge (perple oynayan bottom) üstüne adam tanimam hepsinin [spo1=18+ pls]a.k[/spo] PerpetuousDreamer hakkinda cok kisi ayni fikirde ama cok ilginctir bizim samimiyetimiz inanilmaz iyi ve adamin hicbir ters hareketini görmedim. Aksine bana cok yardimci oldu. Priestime karsiliksiz chitin set , dd helmet falan yapti ..[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PirateSSS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Abartılmış bir konu bu oyunda Türk düşmanları olabilir ama bir clan komple türk düşmanı olsun sanmıyorum! Hatred türk düşmanı değil emin olun! Ve kolu yanacak grade 1 türk clanı için ben varım ama AGA party pls, Aga clandanım party at, Aga az borç versene, Aga item varmı fazla, Aga zart zurt olmazssa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Aasdasdasdasd temem öperim bidaaa yapma yani cocuklar cok merakli böle seylere eheehaeha ama koptum yani tüm akliyla öle bişe sorunca yazayim dedim:D:D:D[signature][hline] ::gel_pc_pc:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 PerpetuousDreamer Bana 4 saat Borclu o adam[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: RuneLaFey, 24 Kasım 2005 19:45 tarihinde demiş ki: PerpetuousDreamer hakkinda cok kisi ayni fikirde ama cok ilginctir bizim samimiyetimiz inanilmaz iyi ve adamin hicbir ters hareketini görmedim. Aksine bana cok yardimci oldu. Priestime karsiliksiz chitin set , dd helmet falan yapti .. ben gercek HEERO'dan bahsetmiyorum onun chariyla oynayan BOTTOM adli priest'in sahibinden bahsediyorum... HEERO iidir hostur die duydum ama benim arkadasima ters bi hareketleri olmus olumlu düsünemiyorum onun hakkinda...[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Onu bunu bırakında 6 Golem e bi 30 taş resser gönderin.. Hade bekliorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 lol[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: dereque, 24 Kasım 2005 19:47 tarihinde demiş ki: Onu bunu bırakında 6 Golem e bi 30 taş resser gönderin.. Hade bekliorum.. bu lagda lvl aski aman tanrim berna :D:D:D /pm forrazzi asadasadasa[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hahahahaha.. Dedim ölmem kesseler acımaz.. Ama yemedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: dereque, 24 Kasım 2005 19:47 tarihinde demiş ki: Onu bunu bırakında 6 Golem e bi 30 taş resser gönderin.. Hade bekliorum.. Geber :D senin neyilen len bu lagggda lvl kasmak nesin sen kimsin hee?:D:D[signature][hline] ::gel_pc_pc:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: dereque, 24 Kasım 2005 19:50 tarihinde demiş ki: hahahahaha.. Dedim ölmem kesseler acımaz.. Ama yemedi.. ben bi troll berserker yaptim solo altima ziciodum zor kurtardim :D:D:D saka maka solo 30k ya yakin xp verio ama riskli biraz :D:D:D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar