Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özel Tekel'e Hayır Kampanyası


Davion

Öne çıkan mesajlar

geç oldu biraz o, devlet parasını aldı oger e sattı.
liberal arkadaşlar "devletçisiniz siz otsunuz boksunuz" dedi ama göremedi herhal özel sektör tekelini. halbüsa telekomla ttnet i ayrı satardın, farklı firmalara farklı (fahiş) fiyatta port satımını engellerdin yani ttnetin kayırılmasını engellerdin ve tataaam..[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ne uğraşıyosunuz. Değişmiyo işte, devlet büyüklerimiz. Bunlara değişmek zorunda olduklarını söleseniz bile eski zamanlarda yapılan şu "kaleyi kurarım, siz bize dokunamazsınız. vergi vericeksiniz. çıkamazsınızda buradan nihaha" rejimini yapabiliceklerini sanıyorlar ama devir değişti, herkez istediği yere gidiyor. Beyenmezse kalmıyor.
Biraz okuyun para varsa anında ohoop yurtdışı kanada manada şahane internet. Para yoksa burada uni okuyun sonra bir işe girin biraz para yapın sonra gene yurtdışına kaçıcak an kollayın, buldunuzmu? ohooop yurtdışına.
Bu şekilde devlet "yahu bunlar gitmez sanıyorduk, ama bizim verdiğimiz eğitimi alıp alıp yurtdışına kaçıyorlar bidaha para vermiyolar bize." diyecek. Ve değişicek:).
En azından ben böyle düşünüyorum.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.

[Bu mesaj Chemical tarafından 25 Kasım 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biz sesimizi cıkarmadıgımız sürecede değişmeyecek telekom nasıl 256 Kbps yi kaldıramadıysa nasıl ki en az limitsiz tarifeyi gözgöre göre 99 ytl'e cekemedi ise

değişicek yeterki ses verelim iki mail atmaktan yorulmayalım her haber portalına her forum köşesine yorumlarımızı esirgemeyelim.

ha çok bişey elde edemiyoruz belki ama en azından kimsenin bana kuzu muamelesi yapmasına izin vermemiş oluyorum.

Özelleşmeye her ne koşul altında olursa olsun karşıyım. ki ülkemin kısa vadede yararı gibi gözüküyor olsada yarın bir gün italya yada her ne idiyse diğeri ile sorun yaşadıgımızda ülkenin üst makamları kesinlikle baskı altına alacaktır oger telekomu.

Bu kadar ulusal milliyetcilik yeter bu gecelik bana.[signature][hline]İşte Hizmetlerim
1- Web Tasarım ve Hosting
2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail
3- Online Oyun Tanıtımları
4- Ucretsiz Blog Hizmeti
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Topluca internet kullanmama, bırakma gibi birşey olsa bakın ne güzel oluyor ama onda da -yapılabilse yani- olacak iki şey, birincisi ben ve türevlerim aç kalırız, ikinciside uyanık geçinen bir grup ....... net bize kaldı diye ortalığı/piyasayı öperler ...

Birazda bilinçlenme gerekiyor sanırsam.[signature][hline]High Level Naruto Fan!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...