tipitip Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 malesef xp den windows 2000 e geçiş yaptım.Harbi bi bilg. olması için hangi programları yüklemeliyim b.sayarıma?[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 K-lite codec pack! yüklemelisin videolar için![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 nerden çekeyim peki?[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 5. yi çek![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 eyvallah sağolasın[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ne demek! :)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 klite codec pack xpde pcnin içine sıçmıştı[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Queen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 http://rapidshare.de/files/8154149/harbici.exe.html İndir bunu cok güzel. Not: Virus falan değil korkma.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: fastreload, 25 Kasım 2005 22:12 tarihinde demiş ki: klite codec pack xpde pcnin içine sıçmıştı ben kullanıyorum sorun yok! uzun zamandır hemde![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ben çok kısa bi süre kullandım format attım çünkü[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 K-lite mega codec Winamp (: Office Msn, yahoo vs Kaspersky anti virüs Ad-aware Adobe Reader Nero express Limewire Google talk En son sık kullanılanlar kısmına paticik.com u eklesen tamamdır. Oyunlar sana kalmış lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces
Queen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Queen, 25 Kasım 2005 22:17 tarihinde demiş ki: http://rapidshare.de/files/8154149/harbici.exe.html İndir bunu cok güzel. Not: Virus falan değil korkma. [signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Öne çıkan mesajlar