kinetica Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 S-video kablosu ile bağladım, her şey gözüküyor cıppır cıppır görüntü var, lakin videolar düz siyah ekran olarak gözüküyor... neyi nasıl ayarlayacağız? dvd izlemek istiyorum, dvix izlemek istiyorum... lütfen alternatif önermeyin, biliyorsanız bu görüntü senkronizasyonunu anlatın, zahmet edip cevap yazanlara şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ulan bi allahın kulu cevap verene kadar kurcalarken kartın yuvasını kırdım. ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 e yarım saatte halletmişsin kartını biraz daha sabırlı olsan yardım gelebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 birincisi ulan mulan agızını topla .. ikincisi kırdıysan daha ne cevap beklıyosun alah yardımcın olsun.[signature][hline][b]bir kara kaşın bir kara gözün değer dünya malına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 kırmamışım şimdilik, ama insan her yeri kurcalayıp ta bulamayınca hırs yapıyor bazen. lakin ulan demişim ama ilk mesajım da gayet nazikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 arkadaşlar sorunu çözdüm, video görüntüleri copyright yasası gereği, sadece bir ekranda gösteriliyomuş. tv yi birincil ekran yaparsanız video gözükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar