_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Lind3r0th, 25 Kasım 2005 22:03 tarihinde demiş ki: said: _Rion_, 25 Kasım 2005 21:48 tarihinde demiş ki: sorun su frozen olunca account credi cartıyla acılmıyor pre-paid lazım Alaka yok senın cc ya para kalmamıştır yada başka bir sorun vardır kaç kere frozen olan acc açtırdım tekrardan yanlısım varsa soleyin de benim problemim bircok kişide omustur cok yazılıp cizildi credi cardı kabul etmiyor kac arkadasım 3-4 tane cc denedi olmadı bu bi bugdır ve cozumu girişte yazdıı gibi pre-paid le actırmak oyuna girerkende pre-paidle actır diyor zaten[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yok actırılıyor cc le de kastırıyor baya:D ban suan rejected yapıyor aq blizzi[signature][hline]HARD tauren shammy bl DAYT undead priest ragnaros Çirkin kadın yoktur,az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 actırdıklarını biliyorumda ben ole 5-6 tane cc deneyemem elimde yok bulamamda[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 oha ne alaka şimdi ee ben pre-paid kart almak istemiyorum cc ile tekrar açmak istiyorum ne yapacam oyunumu bırakıcam eğer böle bir sorun varsa valla helal blizzarda paranla maymun olmak buna denir[signature][hline]DDO > WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 sanırım sen bütün baslıklara bakmnıyorsun cok kişi maymun oldu madara olduk madara...paramızla... edit:maile atan bi site vardı güvenilir sendit miydi o ben mi yanlıs biliyorum yanlıs anlamıyım sora para bosa gitmesin [Bu mesaj _Rion_ tarafından 25 Kasım 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 cidden kimse bilmiyor mu pre-paid card nısunu maile yollayan bi site[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar