_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 su anda account bi problemden dolayı credi cardını kabul etmedi ve frozen oldu yada zamanlamam yanlıso oldu herneyse ben şimdi pre-paid almalıyım en güvendiiniz ve en cabuk ulastıran site hangisi bide en son alıs tarihinizi solerseniz sevinirim. İyi WoW'lar exp.'e kadar bırakmamaya bakın :)[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 up cabuk lazım en güvendiiniz ve maile gonderilen pre-paid şifresi lazım[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 off up kimse bi siteden paket yada gamecard almadı mı yawf varsa solesin bi sendit buldum o da olmuyomus bazen sanırım ama bi bilgim yok yardım plzzzz[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 arkadaşım neden şansını elindeki imkanlarla değerlendirmiyorsun prepaid de olmassa ne yapıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ne imkanından bahsediyorsun ayıptır soraması[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 rahatsız die bi arkadas satıyor paticikte ben ondan alıyorum istersen sansını dene[signature][hline]HARD tauren shammy bl DAYT undead priest ragnaros Çirkin kadın yoktur,az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 gördüm onu msj da attım da pahalı demiş geçmek lazım eger olmassa dönerim ona anca 60milyon a 2 aylık sacma geldi yani bana site lazım mailime hemen atacak[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 55 e satıyordu en son. ama baska caren yoksa(bnm gibi) 5-10 milyonun önemi kalmıo[signature][hline]HARD tauren shammy bl DAYT undead priest ragnaros Çirkin kadın yoktur,az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 orası ole ama bence 35-40 vermek daha ii elimde credi card varken sadece site lazım var onuda biliyorum ama arattım bulamadım söle paketini netten alan biri yazsa ne güzel olcakta nerdeee....[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: _Rion_, 25 Kasım 2005 21:37 tarihinde demiş ki: ne imkanından bahsediyorsun ayıptır soraması yani kredi kartındaki sorunu hallet demek istedim sorun banka vs alakalı ise eywallah yok sistemle ilgili bi problemse prepaide verdiğin parata yazık olmasın o açıdan [Bu mesaj porsuk tarafından 25 Kasım 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bnm de credi kartında problem var. alala acaba blizz de mi sorun?[signature][hline]HARD tauren shammy bl DAYT undead priest ragnaros Çirkin kadın yoktur,az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 pre-paid alınca parama yazık olmaz saolasın aynı yere varıyor hatta yanlıs hatırlamıyorsam 60günlük pre-paid daha ucuz 2aylık ucretten sorun su frozen olunca account credi cartıyla acılmıyor pre-paid lazım[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bekle rion vercem simdi siteyi ama bu site spariş verdikten sonra arıyor seni onaylatıyor.[signature][hline]HARD tauren shammy bl DAYT undead priest ragnaros Çirkin kadın yoktur,az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ok da nasıl arıyor anlamadım lol[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 https://gamersloot.net/catalog/ aha da burdan scan ediolar mailine[signature][hline]HARD tauren shammy bl DAYT undead priest ragnaros Çirkin kadın yoktur,az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 siteye üye olman fln gerekiyor biraz karısık bi site ama güvenilir için rahat olsun[signature][hline]HARD tauren shammy bl DAYT undead priest ragnaros Çirkin kadın yoktur,az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ok kaç dk yada sa sürüyor peki bi de güvenilir sanırım bu duymustum da nasıl arıyorlar anlamadım[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 abi bilemicem onlara göre saat kac diye suna ama 3 saat sonra arıyorlar. tel no nu yazıosun arılar baya:D[signature][hline]HARD tauren shammy bl DAYT undead priest ragnaros Çirkin kadın yoktur,az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 lol ne dicem yes ben aradım mı aramasalar nolcak kine[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ing mi kötü? aga nasıl netten fazla gold alınca arıyorlar onun gibi bişi adam diyor ki siz işte mehmet msnz bole bi ödemeyi kabul edioyro msnsz?:D bole işte[signature][hline]HARD tauren shammy bl DAYT undead priest ragnaros Çirkin kadın yoktur,az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yes i am...yes... yes... :D[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 en guzeli:D eskiden ing mi varmış...[signature][hline]HARD tauren shammy bl DAYT undead priest ragnaros Çirkin kadın yoktur,az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: _Rion_, 25 Kasım 2005 21:48 tarihinde demiş ki: sorun su frozen olunca account credi cartıyla acılmıyor pre-paid lazım Alaka yok senın cc ya para kalmamıştır yada başka bir sorun vardır kaç kere frozen olan acc açtırdım tekrardan[signature][hline]DDO > WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yalnız bu sitede mail gelmiyo sanırım aille gonderen lazım bana hemen lazımda bu 1-9gün dio[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 valla eskiden maille gönderiodu deiştirmişler herhalde sistemi[signature][hline]HARD tauren shammy bl DAYT undead priest ragnaros Çirkin kadın yoktur,az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar