ares20 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 teknik resim olayı muhedıslere ezıyet cektırmek ıcın var her turlu program varken hala niye elle cızıyoruz kafayı yıcem ..........3 resme ayrıca nıye 3 saaat verırler 10 saat ancak yeter ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamonn666 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 korunmayi unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: ares20, 25 Kasım 2005 20:42 tarihinde demiş ki: muhedıslere Teknik resimi boşver edebiyata yönel biraz ;)[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 [Bu mesaj Mavi tarafından 25 Kasım 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 giren girene coştu pati[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 açılmıştı. :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 o eğitimde açılmıştı ben tarafından.. korkma hocam,hiç acımıyo..bana girdi mesela,sonra lay lay layyy die dolaştım.. hatta bügün dersi vardı lanetin,hallederiz inşallah ne diim ben,küfürden bu derse dilimde tüy bitti.. sınavdan sonra şey dedim ben yine de yaşamak gsl lan:)[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 banada çarşamba teknik resimin girebilitesi yüksek[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 alla allaa.çok kolay ders ya teknik resim. 6 yıl önce çizi çizivermiştim ben.çok basit bi ders?[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 @fistan:kimi yapıo basıo işte,kimi saçmalıo.. hayatı boyunca 3 boyutluya kasmayan,çizmekten nefret eden bi adamım şahsen,işin içinede yapamayınca bunalım vs geliosa,öğrenmekde zorlaşıo,çabalamakda:) ders ver sen bize en iisi.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 dersin basitliği,zorluğu göreceli değil bence..hocasına bağlı tamamen,normal soru soranlarda var,daha ilk dersten sınıfın yüzde60ını bıraktım diye derse istatiksel bilgiyle gelen manyaklarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 hocaya bağlı oldugundan korkuyorum ben yoksa gayet cizittiriveriyorum bakalım şimdiye kadar ödevleri asistan okudu hoca nın bakışı farklı olur diye tahmin ettigimden korkuyorum adam bide dedi en cok vizeleri incelerim diye 5 dk bakarım dedi e insana ister istemez ya sıçarsam fikri geliyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar