Voys Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 gelen mesajları ''hafıza kartı''na yönlendirmek istiyorum. nerden nasıl yapıcam? bulamıyorum bi türlü.[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 symbian işletim sistemi is söyliyim hemen![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 anlamadım[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 neyse ben symbianda ki gibi anlatıyım sen bakarsın olursa! menü-menü tuşu mesajlar-joystick tek tık mesajların içinde sol tuş tek tık! açılan sayfada ayarlar- diğer seçeneğiin içinde hafıza kartı seçeneği var oradan seçersin! not:bazı tellerde bu öz yok! (ör:3230-Siemens SX1....)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 diğer'e kadar geldimde, ondan sonrası fıs. yok oyle bir özellik sanırım 6260 da.[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 diğer seçeneğinin içinde 3 seçenek olması lazım! eğer 2 tane varsa aktaramıyosun hafıza kartına! programı olabilir onunda araştırıyım akşam![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yaptın mı?[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 msdrive diye bişi var yüklüyorsun çalıştırıyorsun bundan sonra gelen mesajları mmc ye atıyor. kolay gelsin.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sende var mı? upload edebilir misin?[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 biraz araştırın burada msdrive diye mutlaka bulursunuz.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 eyw saol :)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SherL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Ya Siz İ$in Piri Olmuşsunuz Yahu Biz Deneye Deneye Buluyoz Demekki : Bulmanın Bir Yolu Daha Varmış :D == Paticik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Şöyle söyleyeyim bir telefon alacağım zaman yada herhangi birbaşka bir şey o zaman önce internette araştırıyorum sonrasında illaki birşeyler buluyorum. Eh zaten birazcık bilgi bulabildiğim bir siteyide sık kullanılanlara kayıt ediyorum. Bir sorun olduğu zaman onlardan aramaya başlıyorum.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bende mrklıyım araştırıyorum ve birinin ihtiyacı olduğu zaman anlatıyorum o kadar![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar