Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternetten indirilen filmi beleş getirmenin hazzı, filmin verdiği hazdan kat kat fazla

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bunu ek$i dergide görmüştüm bir kaç hafta önce paylaşıyım dedim. Sizce de doğru değil mi?[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification
OkuzumTruck'tım ben aslında.

Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Mesaj tarihi:
Evet insan en dandik filmin bile başından kalkmak istemiyo Tv de verseler izlemezsin:))[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
ulan
japonlar gibi 100Mbit baglantımız olsa
bu sefer indirmekten sıkılıp
gidip parasıyla alırız..
smdi indirince ekranı yalıyoruz
=)[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Mesaj tarihi:
Ben mesela ilk indirdiğimde osmosis jonesu bulmuştum. Bi kere syretmeme ramen sıkılmadan izledim.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification
OkuzumTruck'tım ben aslında.

Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Mesaj tarihi:
2001 space odyssey i heycanla izlememi buna bağlıyorum.
izledikten sonra filmle ilgili yorumlardan filmden bi bok anlamadığımı keşfetmiştim.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Mesaj tarihi:
walla ben yaklaşık 40 50 tane turk filmi indirdim acaip haz duydum..:D[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:

eMule anlatmakla bitmez valla :) Ama şöylede bi durum var ne hikmetse bu emule olayını herkes beceremediği için yada "ulan bunda download için 10 saat beklioz" diyip sıkılıp kapattığı için emule gibi bi p2p ortamının pek fazla suyu cıkmamış. (yani leecher mod kullanan çok fazla kimse yok zaten olsada bi süre sonra banlanıo)

Ben şu an [e-sipa] ve TEC gruplarına üyeyim ciddi anlamda ne arasam buluyorum diziler filmler mp3 ebook akla türkçe ne gelirse buluyorum birde fincan mod'un güzelliği gavurlara upload olayını çok düşük ama türkler arasında upload olayı çok yüksek yani bir nevi türkler kendi aralarında türkçe kaynak bulmak konusunda çok avantajlı bir ortam kurmuş durumda. Ama tabi belli kurallar var işte emuleyi en az 1 hafta kapatmamak , çektiğin dosyayı 1 ay yayınlamak gibi ama gerçekten ortama faydası olan kurallar.

[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun)
Ücretsiz .com domaini için tıkla

Mesaj tarihi:
ben mp3 için neti kullanıyorum,150cd civarı arşivim oldu..
aslında divx olayınada girmiştim,50 civarı yükledim ama divxler 600binliraya satılmaya başlanınca,200küsür ytl verdim 300civarı divxim var,umarım 3sene sonra hepsini izlemiş olurum:-P
  • Yeni Oluştur...