DesPerado_4 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 arkadaşlar şuan xp home kullanıorum format atmadan direk üstüne xp por kulrucaktım fakat kurulum anında cd key girdikten sonra daha ilk aşamada şöle bi hata verio : Kur , disk sürücülerinizle ile ilgili bilgiyi alamadı ya da kaydedemedi.Erişim engellendi. Ve sadece tamam butonu çıkıo onada tıklıyınca kurulumdan çıkıo ne yapmam lazım acaba yardım ederseniz sevinirim.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik seni..ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ ULAN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 format at yada koruyucu kart faln varsa bilgisayarda pasif duruma getir onları[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Koruyucu kart derken norton antivirus var ondanmıdır ? buarada format atamam oyuzden format atmanın dışında çözümlerinizi diniliorum aklar lütfen.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik seni..ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ ULAN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 demek ki home üstüne pro kurulmuyomuş[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yoo kuruluo çok kez kurdum ama bu sefer böle bi hata verdi anlamadım.Hadi kurulmuo bile olsa direk baştan kurmaya çalıştıgımdada aynı hatayı verio ;)[signature][hline]Sevinmek için sevmedik seni..ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ ULAN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar