Davion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 İyi siz haklısınız ne diyim. Ben bişey demedim sayın.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Seninle gereksiz bir tartışmaya girecek değilim. Saçma sapan yönlendirmelerle insanların programlardan soğumalarından başka bir işe yol vermiyorsun. Bütün sıkıştırma formatlarını denedim, kullandım, beğendim ya da sildim attım (http://forum.paticik.com/view.php?id=153237&page=1 bu adreste de "dosya bozar" dediğin format hakkındaki verileri alabilirsin) Şunu öğrenelim; Yazılımların, özellikle sıkıştırma formatlarının kullandığı belli RAM ve (çok karışacak) hafıza adresleri, işletim sistemi üzerindeki sanal sürücülerde eriştikleri alanlar mevcut. Yüksek sıkıştırma oranlarında çok gereken bu alanları kullanıcı da elde etmek isterse, tabi ki program hata yapacaktır. Bir sandalyede birisi oturuyorken sen de oturmaya kalksan ve oturamasan, sandalye mi suçlu olacaktır? Ayrıca WinRAR hata yapmadı bende hiç. Senin söylediğin, katıldığın her konuda haklı olma kaygın var sanırım... Hatalar olabilir, bu "X programı hep hata yapar" demek gibi bir saçma yönlendirmeyi taşımalı mıdır?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Janitschar, 24 Kasım 2005 23:23 tarihinde demiş ki: kymophobia ne yazık ki bozuyor, bana da denk geldi. Bakın, "Denk düşer" ile "bozar" farklı şeyler, bunu anlatmaya çalışıyorum. Tabi ki programdır, hata yapar ama vazifesi buymuş gibi göstermek? "Şu şu ve şunları sıkıştırmayın, kesin bozacak" nasıl bir mantık?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sakin ol kymophobia![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» [Bu mesaj VipeR tarafından 24 Kasım 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ben senle tartışmak değil konuşmak bile istemiyorum ama sen geliyorsun. Neyse siz çok biliyomuşunuz ne diyim ben hiçbişi bilmiyorum bişey demedim varsayın.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 edit: [Bu mesaj VipeR tarafından 24 Kasım 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 +1 kymophobia[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 +1 davion sıkıştırma programlarının bi riski olmasa oraya hig low die bişi koymazlardı direk high den sıkıştırırdı. daviona karşı böle bi çıkış yapmış olmanızda ayıp yani adam bilioda konusuyo yoksa burda o programa laf atıp kendini tatmin ettiği yok o çocuun. aman be günlerdir ilk kez kızdım gene bak hastayım zaten...[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sakin ol cenx! sadece bi program hata olabilir de olmayabilir de![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya adsl muhabbetinede kızdım ordan başladı kaynama neyse ben ilaçlarımı içip yatim herkese ii geceler :D[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 iyi geceler cenx[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Şahinlede 150 yaparsın,mercedeslede 150 yaparsın.Bunun gibi birşey bence bu. Sıkıştırırken tüm olumlu şartlar oluşmuşsa sorun çıkmaz,ama şartlar yeterli değilken abartı sıkıştırmalar yaparsan. sykysyr işte :D Canınızı sıktığınız şeye bak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 o high low muhabbeti çabuk sıkıştırmadan kastıran sıkıştırmaya doğru ram fln yetersiz kalırsa sistem takılıp kalabilir ya da acelen varsa abartı sıkıştırma gerekmiyorsa o seçneği kullanırsın bozulma riskiyle ilgisi yok. ha dosya bozulmaz mı sıkıştırırken bozulur ama programın hatasından değil o anki sistem uygunsuzluğu yüzünden bozulabilir anca..[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. [Bu mesaj DoruK tarafından 24 Kasım 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: kymophobia, 24 Kasım 2005 23:34 tarihinde demiş ki: said: Janitschar, 24 Kasım 2005 23:23 tarihinde demiş ki: kymophobia ne yazık ki bozuyor, bana da denk geldi. Bakın, "Denk düşer" ile "bozar" farklı şeyler, bunu anlatmaya çalışıyorum. Tabi ki programdır, hata yapar ama vazifesi buymuş gibi göstermek? "Şu şu ve şunları sıkıştırmayın, kesin bozacak" nasıl bir mantık? Tabii ki sen de haklısın... "Şu şu ve şunları sıkıştırmayın, kesin bozacak" böyle birşey diyemem. Ama bozuk dosya ile karşılaştığımı belirtmek istedim.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar