Mithr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Evet çok pis sıkıştıran bi program lazim :lol: Okul pcsine oyun yükliyeceğimde siğmadi mp3player'a 190mb'i 110 falan yapmaliyim mümkünmüdür?Yapabilcek program varmidir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Çok pis sıkıştıran program; Winuha Çok büyük boyutlardaki program, oyunlar vs... Diğer sıkıştırma programlarından daha küçük boyutlarda sıkıştırır. Küçük boyutlular için pek işe yaramaz. 526 mb.lık bir programı 188 mb. a sıkıştırıyor.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Janitschar, 24 Kasım 2005 21:16 tarihinde demiş ki: 526 mb.lık bir programı 188 mb. a sıkıştırıyor. Oha! Ekleme:Bende Setup yapma Programı war oda bukadar sıkıştıroyordu galiba.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! [Bu mesaj GM_Eldarduil tarafından 24 Kasım 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Saol Janitschar Deniyim hemen ^^[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 janit.. oha diyorum sana öyle bi sıkıştırma programı varsa cidden adamlar dosyaları sıkıştırmıyolardır kesin vıcığını çıkarıyolardır ahah[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ahaha (: Edit: Önemli değil Mithr[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 24 Kasım 2005 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sıkıstırma programlarından hic anlamıyorum.peki bu programın dezavantajı varmıdır herhangi bir konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Vöh adamlar aşmiş ne sevindim gece gece ^^ Suan sıkıstırıo 8mb'ın sıkıstırılmıs hali 1,5mb ^^[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 @mutos bazen sorunlar yaşatabiliyor, sıkıştırdığı dosyalara zarar verebiliyor. Başına gelmesi bi ihtimal ama. @Mithr demek ki küçükleri de sıkıştırıyormuş haha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Janitschar, 24 Kasım 2005 21:16 tarihinde demiş ki: 526 mb.lık bir programı 188 mb. a sıkıştırıyor. brrrşttt. 3cd yi 1 cd yapıyo ya da 2 dvd yi 3 cd ye çekebiliyon ha! iyiymiş.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 o yuzden,tam benlik biseymis bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 gusel isim bulmuslar programa winuha[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 uharc diye bişey vardı[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 winoha ya resmen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ohayoo![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 uha falan oldum yane[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 janitschar,ya iste bende bazı sıkıstırma programlarıyla boyle sorunlar yasadım.sıkıstırıp/acma dan sonra veri kaybı gibi oldugundan... deneyecegim bunu da,guzel programa benziyor. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Gerçi herkes biliyodur ama ben yine de hatırlatayım: Dosyanın sıkıştırma oranı dosya tipine bağlı olarak değişir. Text dosyalarını abartılı oranlarda (9'a 1 gibi) sıkıştırabilirsiniz, ama multimedia dosyaları pek sıkışmaz yada özel teknikler gerekir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 arkadaşın bahsettiği program cidden çok iyi tek cd'den 1,6gb dosya çıkınca nası oluyo yaa diye afallamıştım bi. cidden iyi uharc sanırım ismi winuha da gui versionudur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Yanlız winuha her makinada ötesi derece sıkıştırma işlemi gerçekleştiremio. Bunuda söyliyim ona göre deneyin işlemci ve ram'e ötesi şekilde yüklenio makina bi anda kendinden geçio. Very High sıkıştırma modunu seçtiğinizde. Özellikle RIP oyunlarda bu format kullanılıyor ama video ve ses dosyaları haricindeki dosyaları sıkıştırdığınızda bozuluyor dosyalar. Dikkatli olun yani.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 nasıl yani? bozuluyorsa rip oyunları nası sıkıştırıyorlar? sadece ses ve video mu var onlarda? [Bu mesaj taz tarafından 24 Kasım 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Davion, 24 Kasım 2005 22:25 tarihinde demiş ki: Yanlız winuha her makinada ötesi derece sıkıştırma işlemi gerçekleştiremio. Bunuda söyliyim ona göre deneyin işlemci ve ram'e ötesi şekilde yüklenio makina bi anda kendinden geçio. Very High sıkıştırma modunu seçtiğinizde. Özellikle RIP oyunlarda bu format kullanılıyor ama video ve ses dosyaları haricindeki dosyaları sıkıştırdığınızda bozuluyor dosyalar. Dikkatli olun yani. Hiçbir sıkıştırma formatı "dosya bozmaz"... Çok saçma bir önerme, insanları yanlış yönlendiriyorsun.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 6 aydır kullanıyorum programı defalarca denedim. İsteyen kullansın görsün eğer ben yanlış yönlendiriyorsam deneyerek görsünler. O yüzden winrarda da çoğu büyük boyutlu dosyalarda CRC hatası alıyoruz. Bozmuo dimi winrar'da hiçbi dosyayı.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 kymophobia ne yazık ki bozuyor, bana da denk geldi.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Davion, 24 Kasım 2005 23:21 tarihinde demiş ki: O yüzden winrarda da çoğu büyük boyutlu dosyalarda CRC hatası alıyoruz. Bozmuo dimi winrar'da hiçbi dosyayı. her gün 4gblık oyunlar indiriyorum netten hiç bozulduğunu görmedim bozulur ama nasıl bozulur, ramin sorunludur o şekilde sıkıştırırsan bozuk sıkıştırabilir. ben görmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar