Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıkıştırıcı Program?

Mithr

Öne çıkan mesajlar

Çok pis sıkıştıran program;

Winuha

Çok büyük boyutlardaki program, oyunlar vs... Diğer sıkıştırma programlarından daha küçük boyutlarda sıkıştırır. Küçük boyutlular için pek işe yaramaz.

526 mb.lık bir programı 188 mb. a sıkıştırıyor.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...
Msn Spaces
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Janitschar, 24 Kasım 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
526 mb.lık bir programı 188 mb. a sıkıştırıyor.

Oha!

Ekleme:Bende Setup yapma Programı war oda bukadar sıkıştıroyordu galiba.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock:
- ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - !

[Bu mesaj GM_Eldarduil tarafından 24 Kasım 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gusel isim bulmuslar programa winuha[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız winuha her makinada ötesi derece sıkıştırma işlemi gerçekleştiremio. Bunuda söyliyim ona göre deneyin işlemci ve ram'e ötesi şekilde yüklenio makina bi anda kendinden geçio. Very High sıkıştırma modunu seçtiğinizde. Özellikle RIP oyunlarda bu format kullanılıyor ama video ve ses dosyaları haricindeki dosyaları sıkıştırdığınızda bozuluyor dosyalar. Dikkatli olun yani.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun)
Ücretsiz .com domaini için tıkla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 24 Kasım 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
Yanlız winuha her makinada ötesi derece sıkıştırma işlemi gerçekleştiremio. Bunuda söyliyim ona göre deneyin işlemci ve ram'e ötesi şekilde yüklenio makina bi anda kendinden geçio. Very High sıkıştırma modunu seçtiğinizde. Özellikle RIP oyunlarda bu format kullanılıyor ama video ve ses dosyaları haricindeki dosyaları sıkıştırdığınızda bozuluyor dosyalar. Dikkatli olun yani.

Hiçbir sıkıştırma formatı "dosya bozmaz"...
Çok saçma bir önerme, insanları yanlış yönlendiriyorsun.[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi...
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi...

3000 oyunluk PC oyun arşivi...
İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi...
Sosyal ağlarda paylaş

6 aydır kullanıyorum programı defalarca denedim. İsteyen kullansın görsün eğer ben yanlış yönlendiriyorsam deneyerek görsünler. O yüzden winrarda da çoğu büyük boyutlu dosyalarda CRC hatası alıyoruz. Bozmuo dimi winrar'da hiçbi dosyayı.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun)
Ücretsiz .com domaini için tıkla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 24 Kasım 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
O yüzden winrarda da çoğu büyük boyutlu dosyalarda CRC hatası alıyoruz. Bozmuo dimi winrar'da hiçbi dosyayı.
her gün 4gblık oyunlar indiriyorum netten
hiç bozulduğunu görmedim
bozulur ama nasıl bozulur, ramin sorunludur o şekilde sıkıştırırsan bozuk sıkıştırabilir. ben görmedim hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...