rei Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 arkadaşlar ben bu genç tlecardla aylık ödememi yapabilirmiyim ve ödemenin gerçekleşmesi için dolar olarakmı yatırmak gerekiyo yoksa 13 dolara karşılık gelen ytl değerini yatırsamda olurmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ödeme seçeneklerinde maestro yok ama visa electron var... eğer senin kart visa electron ise ödeyebilirsin... bu arada uluslararası ödemelerde otomatikman çeviriliyor para birimi bildiğim kadarıyla... yani ben ytl olarak yatırdım...[signature][hline]Makhaon Level 42 Tauren Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alyy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yapı krediye açıp sor bi problem var sanırım onlarda visa electron kullanabilmene rağmen yapı kredi bi kıllık yapıyodu en son arkadaş kullanamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Yapman gereken tek şey şubene gidip bir Web Card çıkartırman olacak.Böylece hem visa kullanan sitelerden alışveriş edebilirsin hemde fazla para çekilmesinden korkman gibi bi sorun olmaz.Çünkü Web kartta para yoksa hesaptan herhangi bir ücret çekilemiyor...Sen yapı kredinin web adresinden telekart hesabındaki parayı web kartın hesabına ücretsiz ve 10sn. gibi bi sürede aktarıyorsun ve web cartının numarasını verdiğin şirket yada herneyse ordan parayı çekiyor...Oraya aktardığındanda fazlasını alamıyor...Bence en güvenli ve kesin çözüm bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar