Daniel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 1- Laptopumda wireless var bu arada laptop biraz eski toshiba portege 4000 modeli ve evimde asus wireless modemimde wpa sifreleme sistemini kullanıyorum ama laptop wpa tanımıyor wpa sifreleme sistemi olan aglara giremiyor ne yapmam lazım ? 2- Asus Wireless Modem'de emule için port açtım herşey güzel de bilgisayara restart acınca gidiyor tekrar eklemek zorunda kalıyorum ne yapmam lazım ?[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 1. Tanımıyorsa , tanitmanin bir yolu yok. Çözüm olarak wep sifreleme kullanabilirsin. 2. Modem ayarlarini degistirdigin zaman flasha yaziyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 flash ?[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 sabe the settings to flash and reboot[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar