tilki Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Davion, 08 Kasım 2005 19:50 tarihinde demiş ki: Heyt be bugun eczanede tartıldım 4 kilo vermişim. Kim tutar beni be. Geliyorum kızlar savulun... nekadar sürede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 1.5 hafta[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ozaman pek sevinme verdiğin kilolar yağ değil su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Valla suyunu muyunu bilmem bi yerden gidio bişeyler :) Göbekte hafiften gitti.[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IceD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bende benim uyguladıgım.Haliyle spormerkezine uye olmama ragmen gitmeyi aksatmama ragmen kilo verdiren diyetimi veriyim.Karbonhidrat diyeti(Muzaffer Kuşan'ın) 15 gunde tam anlamıyla uyarsanız 5 kilo veriliyor. HER SABAH AYNI KAHVALTI: -1 dilim kepek ekmegi -kibrit kutusu buyuklugunde beyaz peynır -domates-salatalık -sekersız cay veya kahve PAZARTESİ: Oglen: -2 tane katı pişmiş yumurta -domates-salatalık(sınırsız) Aksam: -8 tane ızgara kofte(ekmek içi konmadan yapılacak) -Salata(sınırsız) SALI: Oglen: -1tane simit -1 bardak ayran Aksam: -haslanmıs tavuk(yarım tawuk yıyebılırsınız) -Salata(sınırsız) CARSAMBA: Oglen: -200gr yogurt(kaymaksız) -1 dilim kepek ekmegi -salatalık(sınırsız) Aksam: -2 buyuk ızgara et veya balık -Salata(porsiyon) PERSEMBE: Oglen: -200gr haslanmıs patates salatası(ıcıne domates,taze sogan,salatalık eklenecek) limon ve hardal konulabılır yag yok Aksam: -6 adet kuzu pirzola -Salata (sınırsız) CUMA: Oglen: -2 yumurta ile yapılmıs menemen -Salata(porsiyon) Aksam: -1 buyuk tabak haslanmıs yagsız makarna -Yogurt CUMARTESİ: Oglen: -haslanmıs 2 tane sosıs -salata (sınırsız) Aksam: -3 adet (az pirinçle yapılmıs)biber,domates veya kabak dolması -2 kasık yogurt PAZAR: OGlen: -100 gr beyaz peynır -1 dilim kepek ekmegi -salatalık,domates Aksam: -Şiş ızgara -Salata(porsiyon) PS:Bol su içmeyi unutmayin.Sık sık tuvalete cıkmak lazım bide:D eger sindirim sisteminizi duzenlemek istiyorsanızda Doğadan light form cayı onerebilirim gece yatmadan once bıraz sogumasını bekledikten sonra için.Sporda yaparsanız ztn hiç bisi kalmaz 3 ay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 @asgard:hehe bende onu denemiştim kız ayı deyip öpmüştü beni ehe:D[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: malik, 09 Kasım 2005 18:14 tarihinde demiş ki: @asgard:hehe bende onu denemiştim kız ayı deyip öpmüştü beni ehe:D sen gene sanslısın kız kendine gelemedi 5 dk :)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Senin o verdiğin diet deil ölüm orucu be ben bi oturuştu yutuyom senin o yazdıklarını:)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Viskhii, 10 Kasım 2005 19:54 tarihinde demiş ki: Senin o verdiğin diet deil ölüm orucu be ben bi oturuştu yutuyom senin o yazdıklarını:) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bugun bi doktora gittim gözüktüm ne var ne yok vucutta die. Diyete girdiğimden beri karaciğerimde , böbreklerimde ve midemdeki zararlı bakterilerde önemli derecede azalma olmuş. Şeker ve tansiyonumda iyi derecede düzelme olmuş. Yani ciddi anlamda vücut kendini yenilemeye başlamış fast food türü şeyleri bıraktığımdan , diyete başladığımdan beri. Neyse doktor yeni bi diyet verdi. Artık düzenli olarak böyle beslenecem. Şu an için 12 Kilo verdim :) Devam devam aralık 1'de de fitness'e başlayıp artık kasları iyice belirginleştirmeye başlıcam. Bekle beni bodrum seneye darman duman edicem seni :) [spo1=Diyetim]Örnek Diyet Listesi Sabah Kahvaltisi: 1. Seçenek: Uno light sandviç ekmegi (ya da yarimdan küçük kepekli ekmek) arasina domates, az yagli beyaz peynir, marul konulacak. Yaninda 1-2 bardak sekersiz (ya da tatlandiricili) çay (ya da 1 su bardagi light süt) 2. Seçenek: 2 ince dilim kepekli ekmek, 1 adet domates, 1 kibrit kutusu kadar yagsiz beyaz peynir, 1 adet haslanmis yumurta, 1-2 bardak sekersiz (ya da tatlandiricili) çay (ya da 1 su bardagi light süt) Ögle Yemegi: 1.Seçenek: - 1 tabak az yagli (sivi yag) haslanmis sebze yemegi (10-15 yemek kasigi) - 1 tabak (yagsiz-az tuzlu) makarna (8-10 yemek kasigi) - 1 kase yagsiz yogurt (1 su bardagi kadar) - Sinirsiz salata 2. Seçenek: - 1 porsiyon haslanmis tavuk (5 köfte büyüklügünde) (ya da 1 porsiyon balik izgara-bugulama) (ya da 1 porsiyon haslanmis et) - 1 tabak (yagsiz-az tuzlu) makarna (8-10 yemek kasigi) - 1 kase yagsiz yogurt (1 su bardagi kadar) - Sinirsiz salata Ikindi: - 1 su bardagi light süt - Sinirsiz salata Aksam Yemegi: Ögle yemeginde tercih edilen seçenegin digeri tercih edilecek. Gece: - 1 küçük boy elma + 1 armut (ya da 1 orta boy portakal + 1 elma) (ya da 15-20 adet üzüm + 1 elma) (ya da 10 adet erik + 1 armut) (ya da 1 orta boy armut + 1 portakal) [/spo][signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bu tür protein yoksunu diyetlerde yağların yanı sıra kaslarda eriyor. ama amacına göre yapmışsın diyeti ki 12kg vermişsin bu bir başarıdır. hedefin kaç kg vermek? bişey daha gece portakal yeme mide için zararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar