talisman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Frostwhisper servarında level 42 warrior alcemy 300 (mountu var) 125 mılyona satılık ulasım 0505 489 34 44 mekan istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 senin accountu kimse almaz :D[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 57 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ya abicim şu karakterlerin ne olduğunu tam olmadan yazıyorsunuz ya ne diyeyim ben size? karakter Allymi horde mü? Irkı ne? Ayrıca bence fiyatı çok pahalı ve bana görede serveri uygun değil. Ama tabiki ne serveri nede fiyatı bu noktadan sonra beni ilgilendirmiyor. İlgilenen olursa buradan yada PM ile arkadaşa ulaşır. //Fazla sert çıkmış olabilirim kimse üstüne alınmasın ayrıca bölümün artık daha sıkı bir moderasyona ihtiyacı var.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar