Davion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 MAC OS'un zannedersem pc'de çalışan bi versionu varmış nedir versiyonun ismi tam bilen varmı?[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyitbattal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 görünüm olarak windows u mac os a çevirir. Görünüm olarak çok estetik fakat performanstan olabilirsin demedi deme :) aşşağıdaki linkten çekebilirsin 25MB civarı download linki sayfanın sol altında http://www.osx-e.com/downloads/misc/flyakite_osx.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Saolasında ben görünüm istemiyorum direk Mac Os kullanmak istiyorum. Böyle bi versiyon varmış bulsam ismini indirecek yerde bulurumda ismi bulamadım.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 tıkla burdan gerekli bilgiyi edinebilirsin..[signature][hline] Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Saolasın torrentinide buldum (Filelist.org) biraz mac os kullanalım bakalım kurmayı becerebilirsek.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar