Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 makineyi kaldırıyorum ben bu burda dururken ders öss falan anca açıköğretim olur :D[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Sen bu metodla aop eklenmeden mi 260 aldın?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 okul fena olmadığı için, oradan da 70,5 aldım işte. 260 da değildi. ben biraz gaza gelmişim, 266,5 yapmışım. toplamda 338 oldu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 abi öss kolay iş hakkaten. dershaneler para tuzağı, kandırıyorlar. 2 sene kasmak hamallık kesinlikle. son sene bile kasmayacaksın. hatta son ay bile kasmayacaksın. sadece psikolojisine gireceksin. (yine yüksek idealleri olanları dışarı alıyorum. ilk 5000 tarzı hayaller için elbette ki kasınız, çalışınız. ancak ilk 20000 filan hakkaten çok kasılmadan yapılıyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Olm uymayın bombacı ya sonra işsiz kalcaksınız yanına asistan olarak alcak sizi size patlattırcak bombaları :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 İyi almışın valla total 338 bana yeter şahsen :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 İşin geyiği bir yana Ya o kadar sıkılmayın, normal çalışın çok çalışmayın düzenli alışın gene çıkın gezin eğlenin ben eğlenbdim çıktım gezdim tozdum 342 puanım var ha iyi değil ama benim gibi olunca bole oluyo ya hiç gezmiceniz yada benim gibi yuapcvaksınız.... :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 342 iyi değil mi lam!!!Adam bide konuşuyo hala...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 342 bana yeter[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Aynen banada yeter de artar bile :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 e tabi benim gibi hayallerinde(hayallerinde tabii) ITU ODTU olan adamlar da var 342 olmuyo o zaman, eşekler gibi çalışacam hatta geçenlerde denedim iki dakka oturamıyorum ders başına dershanenin bana kitaplar verdiğini fourmu okurken hatırladım, artık ne yiyecem bilemiyorum ya bu arada ÖYS geldi mi yoksa gelirmiş gibi mi yapıyo?? ve sınavtemmuzun başında olacakmış diye duymuştum yanılıyo muyum(inşallah yanılıyorumdur)??[hline]OSS OSS canım OSS aman allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Ben kabpatayımbilemeyecem[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 valla 342 isteyene yetiyo ama odtu ıtu fln istersen babayı alıyosun :) duyduguma gorede oss olarak kalcak yanı tek sınav olcak sınava lıse son konularıda eklencek...(sıçtınız :-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 hayır henüz öyle bir açıklama gelmedi. Ayrıca şu saatten sonra gelemezde çünkü dershane zart zurt programları yapıldı canları istedikçe olmaz. Hem şu an yeterince sorunları var imam hatiplere yol açmak gibi onla uğraşıyorlar 2005 'e artık :-)[hline] edit: MEF sevimli işhanındayım klima ve taş gibi kızlar mevcut ama bu sene oturup ders çalışıcaz. Günde en aşağa 1 saat math 1 saat coğ 1 saat tarih 1 saat türkçe [Bu mesaj Goarth tarafından 11 August 2003 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar